23948sdkhjf

Træproducent henter ny chef til salget

Salgschefen skal opfylde salgsambitionerne i forhold til bygge- og projektbranchen

Drømmen om et års Europa-rejse har skabt en åbning på holdet hos Frøslev Træ. 

Træproducenten, der har base nær Padborg og en afdeling i Albertslund, har således ansat 48-årige Torben Krogh Thomsen som ny salgs- og marketingschef, mens hidtidige salgs- og marketingschef Brian Nissen efter tre år på posten tager et års orlov.

Torben Krogh Nielsen, der har mere end 20 års erfaring med såvel nationalt som internationalt salg og salsledelse, skal i rollen stå i spidsen for videreudviklingen af Frøslev og håndtere den tiltagende vækst, virksomheden oplever. 

Han får således ansvaret for at opfylde virksomhedens salgsambitioner i forhold til bygge- og projektbranchen.

– Vi er rigtig glade for at få Torben med ombord hos Frøslev. Han er en meget erfaren profil og har en solid baggrund inden for både salg og marketing, som vi helt sikkert vil få glæde af i Frøslev. Jeg føler mig tryg ved, at Torben overtager salgsroret med ansvaret for vores sælgerstab, og jeg glæder mig over, at hans mindset matcher Frøslevs værdier, siger Martin L. Petersen, adm. direktør i Frøslev, i en pressemeddelelse.

Torben Krogh Thomsen har blandt andet været Commercial Sales Manager hos Kersia, der beskæftiger sig med fødevaresikkerhed og Sales & Marketing Manager hos byggevareleverandøren Roliba. 

De seneste små fem år har han tilbragt som Sales Manager hos handelsvirksomheden G. Funder, og nu kaster han sig altså over træbranchen.

– Frøslev er en spændende virksomhed med en helt særlig vækstrejse samt stærke værdier og kultur. Virksomheden prioriterer at udvikle nye træløsninger, og det betyder meget for salgsarbejdet, at vi har nogle innovative kvalitetsprodukter, som kan være med til at sætte endnu mere træ på byggeriets dagsorden, så vi også i fremtiden kan bygge mere klimavenligt, siger Torben Krogh Thomsen.

Brian Nissen tager et års orlov for at rejse rundt i Europa, og når han efter planen vender tilbage til Frøslev i 2024, bliver det ifølge træproducenten i en ny stilling.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125