23948sdkhjf

Lokal entreprenør køber rådhus – vil rive ned og bygge nyt

Nu tager parterne fat på den endelige planlægning af et nyt boligprojekt

Entreprenørfirmaet Bo Michelsen A/S har indgået en betinget købsaftale med Haderslev Kommune for købet af det tidligere rådhus i Haderslev på Gåskærgade 26.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse og påpeger, at aftalen er lavet efter, at bygningen har været i udbud.

Bo Michelsen A/S har budt ind med et projekt, hvor de vil nedrivende de eksisterende bygninger og bygge nyt etagebyggeri til boliger på op til tre en halv etage.

- Det passer utrolig godt ind i den byudvikling, der er i gang i Haderslev, og det bliver en gevinst for de øvrige aktiviteter i området, siger borgmester Mads Skau (V) i pressemeddelelsen om det lokale entreprenørfirmas planer.

Nu skal de konkretiseres i en lokalplan i et samarbejde mellem Bo Michelsen A/S og Haderslev Kommune. Her vil der være særligt fokus på byggeriets kvalitet og indpasning i området, der har en helt særlig karakter.

- Vi kommer til at have et tæt samarbejde med Haderslev Kommune om udformningen af både byggeri og lokalplan, for det er et særligt sted at bygge, og vi vil lave et flot projekt, der bidrager til byen på en positiv måde, siger direktør i Bo Michelsen A/S, Søren Rasmussen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157