23948sdkhjf

Skibbild skal under hammeren

Normalt er det entreprenøren og håndværkerne, der bruger hammeren på arbejdet, men snart skal hammeren slå for næsten 2700 varer.

Skibbild Entreprise er gået konkurs. Virksomheden havde 80 ansatte og hovedsæde i vestjyske Vildbjerg, da den den måtte lukke. Nu skal Auktionshuset dab A/S stå for at sælge de mange maskiner, værktøj, biler, stillads og meget mere på online konkursauktion.

Auktionen er delt op i 8 dele, for at gøre det mere overskueligt og lettere at finde det, man har brug for til sig selv eller sin virksomhed.

Første del er med de helt store maskiner på en byggeplads. Der er gravemaskiner og minigravere fra Hyundai, teleskoplæssere fra JCB og Manitou, samt gummihjulslæssere fra Atlas. Interesserede bydere kan se udvalget og afgive bud ved at besøge linket her: https://bit.ly/3WLEsJi

Derudover kan man også byde på firmaets varebiler fra Mercedes, Renault, Citroen og Opel. Det er også muligt at byde personbiler fra Ford, VW og Volvo, samt trailere og mandskabsvogne. Interesserede bydere kan se udvalget og afgive bud ved at besøge linket her: https://bit.ly/3oLbNrh

Virksomhedens varelager er også under hammeren. Her vil man bl.a. finde isoleringsplader, træbeklædning, vinduer. De resterende auktioner indeholder værktøj, stillads og kontor. Man kan se hele auktionskataloget her: https://bit.ly/3MIn3wE

Der afholdes eftersyn d. 12. juni mellem kl. 09:00 – 15:00 på Skibbilds adresse i Vildbjerg, hvor det er muligt at se hele auktionskataloget fysisk. Eftersynet er åbent for alle og det kræver ikke tilmelding.

 Auktionen over Skibbild Entreprise finder sted på Auktionshusets hjemmeside www.auktionshuset.dk, hvor der også kan læses mere om selve auktionen.

For spørgsmål kan Auktionshsuset kontaktes på tlf.: 86 22 22 09 eller e-mail: mail@auktionshuset.dk

Fakta om auktionen over Skibbild Entreprise

  • Onlineauktionen kan findes allerede nu på auktionshuset.dk
  • Onlineauktionen slutter den 13., 14., 15. og 16. juni fra kl. 9:00 på auktionshuset.dk
  • Den 12. juni i tidsrummet kl. 09:00 – 15:00 kan interesserde bydere kigge nærmere på auktionsvarer på Hamletsvej 2, 7480 Vildbjerg

Alle køb skal afhentes på lokationen mellem d. 19 juni og 23. juni. Se nærmere udleveringstidspunkter på de enkelte auktioner.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094