23948sdkhjf

El-beregner i nyt samarbejde

Virksomhederne PM El-beregner og CodeGroup har indledt et samarbejde, som vil betyde en integration mellem den nyudviklede El-Prisbog og kalkulationsprogrammet Sigma.
PM El-beregning ApS, der står bag løsningen EL-Prisbogen, som kan bruges til el-beregninger på byggeriets forskellige stadier, har indledt et tæt samarbejde med softwarehuset CodeGroup A/S. Firmaet har siden starten i 2003 haft succes med kalkulationsprogrammet Sigma, og samarbejdet betyder, at El-Prisbogen nu kan tilkøbes til Sigma.

Integrationen af EL-Prisbogen i Sigma betegens som interessant for både installatører, entreprenører og projekterende, som ønsker at regne på el-arbejdet. Samarbejdet betyder også, at EL-Prisbogen i Sigma kan fungere sammen med prisbøger fra andre fag, hvilket gør det nemt at regne på tværs af discipliner. Integrationen skulle også give adgang til materiale- og aktivitetslister samt overskuelige og professionelle udskrifter til bl.a. tilbud og budgettering.

Hos PM El-beregning ApS glæder man sig over det nye samarbejde:

- Det er en stor fordel for os, at den nye løsning med EL-Prisbogen nu kommer ud til rigtig mange brugere. Ikke mindst til dem, der regner på tværs med mange discipliner. Det vil være en stor gevinst for dem, at de nu også kan bruge denne database, siger direktør Claus Thomsen fra PM El-beregning ApS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.304