23948sdkhjf

Moduler gik forud for nybyggeri på Køge Sygehus

Der er store byggeplaner på Køge Sygehus, men for et lille års tid siden var der akut behov for ekstra kontorlokaler, og sygehuset valgte at få opstillet fem kontormoduler.
- For det første skulle vi bruge lokalerne meget hurtigt, og samtidig havde vi det dilemma, at der er meget store byggeplaner ved sygehuset, men vi kender ikke placeringen af nybyggeriet. Derfor er der mulighed for, at vores midlertidige kontorlokaler skal flyttes, fordi de ligger i vejen for byggeriet, fortæller teknisk chef på Køge Sygehus, Thomas Nordkvist Jensen.

Han beskriver derfor de fem moduler fra Pitzner som den optimale løsning, da de kunne etableres hurtigt og let flyttes. De har nu stået ved Sygehuset i et års tid.

Skal bruges i tre år
De opstillede moduler ved Køge Sygehus er planlagt til at stå i tre år. Det er Maximoduler, som Pitzner typisk anvender som kontormoduler ved byggepladser og som midlertidige kontorløsninger ved virksomheder og institutioner.

Modulerne er på hver 32 kvadratmeter med mulighed for ubegrænset sammenbygning og fleksibel indretning. Modulerne leveres også med færdig standardmøblering. Modulerne er velisolerede og forsynet med el-varme, diverse installationer og kabelkanaler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125