23948sdkhjf

Tysker køber kæmpe grund i logistikknudepunkt

Der er udsolgt i området 12 år tidligere end ventet

Den tyske logistikspecialist Rhenus Group har erhvervet en cirka 103.000 kvm stor grund ved Ringsted, Business Park Ringsted - et 136 hektar stort område udlagt til industri og logistik

– Den nye Business Park Ringsted har potentiale til at blive en vigtig logistiklokation i Danmark og en port mellem Skandinavien og det kontinentale Europa, udtaler Tina Iburg fra Colliers, som har formidlet salget, i en pressemeddelelse fra mæglerfirmaet.

Køberen af den store grund er selskabet Rhenus Warehousing Solutions, der står for outsourcing af lagerløsninger inden for Rhenus Group. Virksomheden har mere end 180 lokationer i 23 lande og 4,0 mio. kvm lagerplads.

Ved Ringsted kommer Rhenus Warehousing Solutions til at ligge ved siden af GLS, DSV, Esbjerg Gods og andre logistikvirksomheder.

– Før vi startede salgsprocessen i slutningen af 2019, vurderede vi, at alle grunde ville være solgt i området i 2035, men det endte med kun at tage under fire år, siger Brian Steen Rolighed, der repræsenterer Ringsted Kommune og er ansvarlig for grundsalget i området.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078