23948sdkhjf

Bravida styrker den sydlige flanke med nyt opkøb

Med nye folk i folden styrker teknikentreprenøren sin tilstedeværelsen i hele Syddanmark

33 medarbejdere med kompetencer inden for el-installationsopgaver. Det er hvad der følger med i Bravida Danmarks seneste opkøb; el-installationsvirksomheden Scan-El A/S – det seneste på teknikentreprenørens stadig længere liste af udvidelser de seneste år.

Scan-El har med hovedafdeling i Brørup mellem Kolding og Esbjerg samt en afdeling i Varde og lager og varelevering i Kolding. I 2021 omsatte virksomheden for 32,8 mio. kr., oplyser Bravida i en pressemeddelelse om opkøbet.

Med købet styrker teknikentreprenøren således sin tilstedeværelsen i hele Syddanmark - helt i tråd med selskabets vækststrategi. En stor del af den nyopkøbte virksomheds opgaver består af installations- og serviceopgaver på Fyn, Sjælland og Jylland.

Samtlige medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med de forhenværende ejere Arne Ebbesen og Marc Piil, som ansvarlige for aktiviteterne.

Integration af virksomheden over i Bravida sker pr. 22. maj 2023, hvilket i praksis betyder at virksomheden indtil videre fortsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

SCAN-EL A/S
Regnskabsår 2021 2020
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 16,5 13,9
Resultat af primær drift 3,5 4,0
Resultat før skat 3,3 3,9
Årets resultat 2,5 3,0
Balancestatus 14,5 16,3
Egenkapital 6,8 6,8
Antal ansatte 31 27
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096