23948sdkhjf

Stort seniorbofællesskab sætter navn på entreprenør

Flere materialer fra den tidligere bebyggelse på grunden genanvendes i det kommende byggeri

Nordstern har indgået aftale med SK Ejendomsudvikling om opførelsen af 88 nye lejeboliger i Taulov med udsigt til Kolding Fjord. 

Rømers Park er navnet på det kommende seniorbofællesskab, hvor rammerne for fællesskab er prioriteret højt, lyder det i en pressemeddelelse fra det store entreprenør- og udviklingsselskab.

– Vi er glade for at kunne indgå et samarbejde med Nordstern igen omkring opførelse af vores enkeltstående udviklingsprojekter, som vi har i porteføljen, siger direktør og medejer Kim Branick, SK Ejendomsudvikling, i pressemeddelelsen og henviser til lejeboliger, parterne aktuelt opfører i Aarhus' nordlige udkant.

De mange lejligheder i nærværende projekt er indrettet til seniorers hverdag og behov. 

Eksempelvis er der lifte i alle blokke – også de, der kun er i to plan. Hver lejlighed indeholder en stor terrasse eller altan på 10-12 kvm, hvor de kommende beboere kan nyde udsigten mod Kolding fjord.

Første spadestik gennemført

Projektet indeholder desuden et fælleshus, der er tænkt som rammen om sociale arrangementer og overnattende gæster. Hver lejlighed indeholder en stor terrasse eller altan på 10-12 m2, hvor kommende beboere kan nyde udsigten over havet ned mod Kolding fjord.

Arkitekt på seniorboligerne er Gjørtz Andersen Arkitekter og Nordstern, mens ingeniør tilknyttet projektet er Drias.

Første spadestik på projektet er taget i denne måned, og de sidste lejligheder afleveres til bygherre i oktober 2024.

Rømers Park-projektet certificeres til DGNB Sølv. Flere materialer fra den tidligere bebyggelse på grunden genanvendes i det kommende byggeri, herunder knust tegl og beton, som genindbygges i seniorboligprojektet. I designet har valg af vedligeholdelsesfrie materialer inde som ude også været i fokus, lyder det fra folkene bag.

Terræn og beplantning udføres varieret med stor fokus på biodiversitet med blomstereng, insektoaser og regnvandssø.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125