23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arkil A/S
Divisionsdirektør Jørgen Søndergaard er med virkning fra 1. juni 2013 blevet udnævnt til direktør i Arkil A/S. Han bliver dermed en del af selskabets direktion, der desuden består af økonomidirektør Heine Heinsvig og administrerende direktør Jesper Arkil.

Ved samme lejlighed udvides direktionen i det børsnoterede Arkil Holding A/S med økonomidirektør Heine Heinsvig og forretningsudvikler Jens Skjøt-Arkil.

E. Pihl & Søn A/S
Jan-Gunnar Glave, tidligere administrerende direktør for Skanska i Danmark, tiltræder midlertidigt som administrerende direktør. Han afløser Halldór P. Ragnarsson.

På lidt længere sigt er planen, at stillingen skal overtages af Jens Nyhus, når dennes konkurrenceklausul med M.T. Højgaard udløber. Herefter er det hensigten, at Jan-Gunnar Glave fortsætter i Pihl som bestyrelsesmedlem.

Direktør Kurt Carlsen, der hidtil har været medlem af Pihls direktion, vil fratræde senere på året for at gå på pension.

Læs også: Tidligere MTH-direktør skal lede Pihl

Ingeniørforeningen IDA
Søren Lauridsen er med virkning fra august blevet ansat som chef for Politik og Presse hos Ingeniørforeningen IDA i stedet for Jette Lund Petersen, der fortsætter i IDA som chef for arbejdsmarkeds- og ligestillingspolitikken.

IDA er de tekniske og naturvidenskabelige akademikeres fagforening med flere end 88.000 medlemmer.

MT Højgaard A/S
MT Højgaard har i forbindelse med sammenlægningen af byggeaktiviteterne vest for Storebælt fået ny chefgruppe.

Divisionsdirektør Torben Bloch Nielsen har overtaget ledelsesansvaret, og ledelsen forstærkes yderligere af to nye senior projektdirektører.

Mogens Nielsen, 55 år, får ansvaret for nybyggeri og renovering. Han kommer fra en stilling som Head of Operations i Riis Retail A/S.

Torben Justsen, 51 år, får ansvaret for MT Højgaards egenproduktion i Jylland/Fyn med udgangspunkt i afdelingen i Risskov. Han kommer fra en stilling som Property Asset Manager hos Aberdeen Asset Management A/S.

Læs også: Ny vestdansk ledelse i MT Højgaard

Skako Group
Finn Buus Nielsen er med virkning fra 1. juli blevet ansat som administrerende direktør hos Skako Group i steder for Lars Bugge.

Skako Group virker inden for to forretningssegmenter: SkakoVibration, der producerer vibrationsudstyr til industriel brug og Skako Concrete, der producerer maskiner og komplette anlæg til fremstilling af beton.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109