23948sdkhjf

Skive forbedrer virksomhedskontakten

Alle virksomheder i Skive Kommune får nu direkte adgang til en kontaktperson efter, at kommunen etablerer servicen "Én indgang for virksomheder".
Skiveegnens største virksomheder har siden 2011 haft en kontaktperson på direktørniveau i Skive Kommune. Nu udvides ordningen, så alle kommunens virksomheder fremover får direkte adgang til en konktaktperson.

Det bliver chef for Markedsføring og Erhvervsudvikling i Skive Kommune, Hanne Greisen, der kommer til at stå i spidsen for denne service. Hun forklarer, at den nye service ikke skal erstatte den daglige gode kontakt, der allerede er mellem virksomhederne og de enkelte medarbejdere og afdelinger i Skive Kommune. Derimod kan virksomheder kontakte hende i særligt komplicerede sager, hvor der hurtigt skal sammensættes et hold af specialister på tværs fra eksempelvis Teknisk Forvaltning og konsulenter fra Skiveegnens Erhvervs – og Turistcenter.

- Kontaktpersonen er tænkt som et tilbud til virksomhederne for eksempel i forbindelse med nye større sager og tjener det formål at hjælpe med at finde vej til rette afdeling samt koordinere en given opgave som skal håndteres af flere afdelinger. Kontaktpersonen skal desuden fungere som en ’livline’, hvis en sag af den ene eller anden grund ikke opleves at have den fornødne fremdrift. Dialogen med vores virksomheder har været yderst positiv. På den baggrund har vi besluttet at udvide denne service og tilbyde den til alle egnens virksomheder, forklarer kommunaldirektør Per Mathiasen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157