23948sdkhjf

Rejsegilde for en lille landsby

Håndværkerne blev sammenlignet med en jumbojet

Anerkendelse og helstegt pattegris til håndværkerne, ros til kommunen og en udmelding om høje klimaambitioner til investorerne.

Det var hovedingredienserne ved rejsegildet onsdag på ”Egen”, en boligkarré i røde mursten med 216 boliger, som er FB Gruppens fjerde byggeri i Søkvarteret Nærheden i Hedehusene.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra projektudviklerkoncernen FB Gruppen, som sammen med Ingcon A/S er i fuld gang med at omdanne byggefeltet i den østlige del af Nærheden til karréen på 23.700 kvm.

– I er som en Boeing 747. Uanset, hvilke opgaver I løser, og uanset hvor i processen, I arbejder, så løfter I alle i flok på en måde, der skaber god energi, fremdrift og flyvehøjde i byggeriet. Det skal I have 1000 tak for, lød det fra direktør Anders Bidstrup fra entreprenøren Ingcon A/S, som bygger for FB Gruppen, til håndværkerne.

Det er PKA, der har købt ejendommen af FB Gruppen. PKA har også investeret i andre af projektudvikler­koncernens projekter, blandt andet på Grønttorvet i Valby og i Holbæk Have. I Søkvarteret er ”Egen” den anden bygning, PKA har investeret i.

– ”Egen” er DGNB Guld-certificeret. Boligerne ligger i naturskønne omgivelser og er tæt på skoler, transportforbindelser og indkøbsfaciliteter. Med 216 boliger er det jo en lille landsby, I bygger her, sagde senior portfolio manager Anders Ejsing, PKA.

”Egen” er klar til indflytning næste sommer. Hvis man leder efter bolig i Søkvarteret, er der både muligheder for at leje lejligheder i ”Bøgen”, der ligger i samme nordøstlige område af Søkvarteret som ”Egen” samt at købe rækkehus i ”Kastanje Rækkerne”, der ligger tæt på Sejlbjerg Mose i den sydvestlige del af Søkvarteret.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235