23948sdkhjf

Ny vestdansk ledelse i MT Højgaard

Som led i en sammenlægning af byggeaktiviteterne vest for Storebælt har bygge- og anlægskoncernen fået ny chefgruppe.
Med den 41-årige divisionsdirektør Torben Bloch Nielsen i spidsen har MT Højgaard netop indsat ny ledelse for byggeaktiviteterne i Jylland og på Fyn.

Torben Bloch Nielsen har været ansat i MT Højgaard siden 1998 og kommer fra en lignende stilling for aktiviteterne i Region Syddanmark.

Erfarne kræfter udefra
Til at forstærke ledelsen har Torben Bloch Nielsen fået to nye senior projektdirektører med på holdet, der skal løse fremtidens opgaver.

Senior projektdirektør Mogens Nielsen, 55, får ansvaret for koncernens nybyggeri og ikke mindst renoveringsopgaverne, som der er stort fokus på. Han kommer fra en stilling som Head of Operations i Riis Retail A/S og har arbejdet 29 år i byggebranchen; heraf 17 år som leder.

Desuden er 51-årige Torben Justsen tiltrådt som senior projektdirektør for MT Højgaards egenproduktion i Jylland/Fyn med udgangspunkt i afdelingen i Risskov. Han kommer fra en stilling som Property Asset Manager hos ejendomsforvalteren Aberdeen Asset Management A/S. Torben Justsen har arbejdet i byggebranchen i 25 år, heraf over 20 år hos Hoffmann A/S.

Kendetegnende for den nye ledelse er, at alle tre gennem årene har opbygget et stort netværk af kunder og leverandører i størstedelen af Jylland og på Fyn. Det skal være med til at sikre det rette kundefokus:

- Vi har alle et skarpt fokus på kunderne og deres behov samt på pris og kvalitet, når det gælder om at løse alle slags entreprenør- og byggeopgaver. Og så har vi for tiden et særligt fokus på renoveringsopgaver, hvor vi med vore erfarne medarbejdere har de helt rigtige kompetencer at tilbyde kunderne, siger divisionsdirektør Torben Bloch Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125