23948sdkhjf

Ekspert i seniorboliger køber sig plads til 60 nye boliger

Selskabet Bovieran køber sig plads til endnu et seniorbofællesskab. Denne gang i Halsnæs Kommune, hvor der er indgået aftale med kommunen om køb af den såkaldte Storebjerg, så der nu bliver bygget seniorboliger på idrætsarealerne ved den tidligere skole i Hundested.

Bovieran vil stå for opførelsen af seniorbofællesskabet med i alt 60 boliger på stedet.

– Da vi etablerede et Bovieran seniorbofælleskab i Frederiksværk i Halsnæs Kommune for et par år siden, blev vi overvældet af den store interesse, og vi fik meget hurtigt solgt alle andelsboligerne. Da vi så, at grunden ved Storebjerg i Hundested blev sat til salg af Halsnæs Kommune, var det oplagt for os at udarbejde et forslag og afgive tilbud på grunden, udtaler direktør i Bovieran Lars Jacobsen i en pressemeddelelse om handlen.

Med underskriften i hus påbegyndes arbejdet med at lave ny lokalplan for området. Byggeprocessen forventes dermed at gå i gang til næste år.

– Vi ved, at der i de kommende år vil være en markant stigning i andelen af vores ældre borgere. Samtidig oplever vi generelt set efterspørgsel på boliger i kommunen. Derfor er der behov for flere og forskelligartede boligformer, udtaler borgmester Steffen Jensen og fortsætter: 

– Med salget af Storebjerggrunden kan vi nu sikre flere attraktive boliger i Hundested til vores ældre, og det vil på sigt frigøre andre typer af boliger til de yngre generationer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156