23948sdkhjf

Specialist i grundvand får ny direktør

Hölscher Jensens nye frontmand vil satse på teknologi og erfaring i kampen om kunderne

Jan Vognbjerg skal fremover sætte kursen for grundvandsspecialisten Hölscher Jensen.

Det bliver i rollen som adm. direktør for CG Jensen-søsterselskabet, og den nye chef stiller sig i front for en ambitiøs plan: At ændre det danske marked inden for rensning af grundvand, grundvandssænkning og geoenergi.

– Hölscher Jensens styrke er, at vi kan trække på patenteret teknologi og mange års erfaring med grundvandsrensning og brøndboring fra ind- og udland. Ved hjælp af nye, bæredygtige oprensningsteknikker kan vi rense boringer uden brug af kemikalier samtidig med, at vi kan forlænge levetiden på eksisterende boringer ved at kombinere flere teknikker, siger Jan Vognbjerg i en pressemeddelelse om direktørskiftet.

Dansk og tysk ekspertise 

Jan Vognbjerg sætter sig i direktørstolen i et firma, som blev skabt for syv år siden i et samarbejde mellem entreprenøren CG Jensen og tyske Hölscher Group, der er specialister inden for grundvandssænkning og brøndboringer.

Jan Vognbjerg har været projektchef i firmaet fra begyndelsen. Nu afløser han så Thomas Nielsen, der fremover skal have en ledende rolle i et rådgivningsfirma.

– Jeg vil sammen med medarbejderne arbejde for, at kunderne får den mest kosteffektive og grønne løsning. Den grønne omstilling er en mulighed for at tænke nyt og gøre tingene bedre fremover – ikke kun inden for drikkevand, men også inden for for eksempel geoenergi, siger Jan Vognbjerg.

Han peger samtidig på andre muligheder inden for den grønne omstilling:

– Når man i dag bebygger en forurenet grund, laver man tit en simpel rensning og leder vand til kloakken med en stor udgift for bygherren. Hölscher Jensen har teknologien til at rense det forurenede vand til drikkevandskvalitet og dermed skåne miljøet.

Hölscher Jensen

Hölscher Jensen blev stiftet i 2016, har kontor i Hedehusene og er specialister inden for grundvandssænkning, brøndboring og rensning af grundvand.

Hölscher Jensen a/s er et søsterselskab i CG Jensen Holding A/S. Ejerskabet i Hölscher Jensen a/s er fordelt på 50 pct. til Hölscher International Holding GmbH og 50 pct. til CG Jensen Holding A/S.

I 2021, hvor senest tilgængelige årsrapport er fra, havde firmaet en bruttofortjeneste på 22,2 mio. kr. og et underskud før skat på 0,6 mio. kr. Firmaet havde desuden 30 ansatte i gennemsnit hen over året.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125