23948sdkhjf

Domea ansætter ny byggechef i øst

Rikard Nannestad er den nye byggechef med ansvar for Domea.dk's bygge- og renoveringsprojekter på Sjælland, oplyser bygge- og boligadministrationen.

Han er tilknyttet organisationens landscenter i Høje Taastrup, hvor han er blevet en del af afdelingen Byggeri og byudvikling. Afdelingen har samlet cirka 40 medarbejdere fordelt på to kontorer i henholdsvis Vejle og Høje-Taastrup.

Afdelingens byggeprojekter omfatter blandt andet renovering og nybyggeri af almene familieboliger, ungdomsboliger, bofællesskaber, ældreboliger og plejecentre og har en samlet portefølje godt 11 mia. kr. årligt.

- Mit hjerte banker for det almene projekt - for dét at være med til at gøre en forskel ved at sikre gode og betalbare boliger på et boligmarked, som ellers ser ud til kun at blive mere og mere ekskluderende, siger den nye byggechef i en pressemeddelelse om ansættelsen.

Rikard Nannestad kommer fra en stilling som byggeteamchef i KAB, hvor han havde ansvaret for 10 projektledere inden for nybyggeri og helhedsplaner. Rikard Nannestad er uddannet diplomingeniør og har tidligere været enhedschef i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning.

Kvalitet i byggeriet og kundetilfredshed

Direktør for Byggeri og byudvikling Signe Sønderskov glæder sig også og ser frem til at byde Rikard velkommen. Som ny byggechef skal han blandt andet være med til at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet i byggeriet.

- Kompleksiteten i byggesager er høj og udvikler sig hele tiden. Kravene og forventningerne til os, til bygherrerne og til de øvrige samarbejdspartnere stiger hele tiden. Det kræver i endnu højere grad fokus på forventningsafstemning mellem parterne, siger Signe Sønderskov og fortsætter:

- Derfor er vi også særligt opmærksomme på den tætte, løbende dialog, når vi sammen med vores kunder bygger og renoverer. Og det er blandt andet den opgave, Rikard skal være med til at løfte.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11