23948sdkhjf

Boligforeningen bag 20.000 almene boliger ansætter ny topchef

Ny direktør kommer fra affaldsselskab

Arbejdernes Andels Boligforeningen, AAB, har fundet manden, der skal stå i spidsen for boligforeningen, der kalder sig Danmarks største almene af slagsen. Peter Basland er ansat som adm. direktør pr. 11. april 2023.

Han afløser Christian Høgsbro, der efter 15 år i AAB blev fyret som adm. direktør i november sidste år.

Peter Basland kommer med flere års topledererfaring blandt andet fra affaldsselskabet Norfors I/S, hvor han senest har siddet som adm. direktør.

– Vi er i gang med en større udvikling og modernisering af vores organisation. Samtidig ønsker vi at fortsætte vores position som en af Danmarks største og mest markante bygherrer, lyder det fra bestyrelsesformand Charles Thomassen i en pressemeddelelse om ansættelsen.

– Jeg er sikker på, at Peter med sin store erfaring med at forbedre og optimere organisationer vil være den rette til at styre Boligforeningen AAB, fortsætter han.

AAB udlejer cirka 20.000 boliger fordelt på 110 afdelinger i København og omegn. Boligforeningen har en månedlig omsætning på 120 mio. kr., en aktiv formuepleje på 1.800 mio. kr. samt en byggeportefølje på godt 1 mia. kr. årligt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11