23948sdkhjf

Intego køber Aarhus El-Teknik

Med opkøbet af Aarhus El-Teknik realiserer Intego en del af sin strategi om fortsat vækst, geografisk dækning af det danske marked samt kompetenceudbygning.
Intego overtager alle aktiviteterne i Aarhus El-Teknik, der fremover vil blive drevet som en integreret del af Intego. Det oplyser Intego i en pressemeddelelse.

Medarbejderstaben forbliver uændret og består fortsat af den samme gruppe medarbejdere. Den hidtidige ejer af Aarhus El-Teknik, Torben Sørensen vil, når sammenlægningen af Aarhus El-Tekniks og Integos nuværende aktiviteter er gennemført, fortsætte som salgschef i Intego med base i Aarhus.

- Baggrunden for salget er et ønske om fortsat vækst og udvikling af virksomheden og dens medarbejdere. Med Integos brede kompetencer og kapacitet i ryggen er mulighederne for forbedret kundeservice og yderligere tilgang af nye kunder og opgaver øget betydeligt, fortæller Torben Sørensen, der siden etableringen i 2009 har opbygget en god og solid kundekreds i Aarhus.

Den overordnede ledelse vil fremover blive varetaget af Bjarne Andersen, afdelingsleder for Integos nuværende aktiviteter i Aarhus.

Følger strategien
Købet af Aarhus El-Teknik betegens som et naturligt led i Integos strategi om at styrke virksomhedens landsdækkende el-tekniske kompetencer og geografiske dækning.

- Vi ser gode muligheder for yderligere vækst og udvikling i Aarhus området og med overtagelse af Aarhus El-Teknik A/S får vi øget vores markedsandel og får mulighed for gode synergifordele, siger adm. Direktør i Intego, Jens Frost Mikkelsen og tilføjer:

- Jeg ser frem til at udvikle samarbejdet med nuværende og nye kunder i Aarhus området, og ser naturligvis frem til et positivt samarbejde med de nye kollegaer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094