23948sdkhjf

Rejsegilde på Brdr. Thybo-projekt

Tilbygningen til Børnehuset Mælkevejen i Søften er ved at tage form, og håndværkerne har netop ladet den grønne rejsegildekrans svinge over bygningen.
Håndværkere, politikere, ansatte fra Børnehuset Mælkevejen og andre tilknyttet firmaerne bag byggeriet deltog mandag den 29. april i rejsegildet. Det oplyser Favrskov Kommune.

Brdr. Thybo fra Skanderborg er entreprenør på opgaven, som er tegnet af arkitektfirmaet Regnbuen.

Hurtigt fra byggestart til rejsegilde
Første spadestik til den 333 m² stor tilbygning blev taget den 11. marts i år, og ved rejsegildet kredsede talerne da også omkring det hurtige byggeri:

- Faktisk er der kun gået syv uger siden, jeg sammen med mange små hjælpere tog det første spadestik til den nye tilbygning her til Børnehuset Mælkevejen. Dengang trippede håndværkerne allerede for at komme i gang, og de havde lavet en lille tyvstart. Og så en, to, tre - så er vi nået frem til rejsegilde på de 333 nye m² børnehus. Det er altid spændende at følge et byggeri, og her i Søften er det bare gået tjept. Byggeudvalget har lavet et godt forarbejde. Det samme har arkitektfirmaet Regnbuen, og nu har Brdr. Thybo med dygtige håndværkere i aktion taget over, lød det fra formand for Børne- og skoleudvalget i Favrskov Kommune, Erik Høeg, ved rejsegildet.

Læs mere: Mælkevejen bliver større.

Efter planen skal tilbygningen være færdig til oktober.

Fakta:
Den nye tilbygning er placeret syd for den nuværende bygning. De to bygninger kommer til at hænge sammen, og netop den sammenbygning bliver institutionens nye hovedindgang. I tilbygningen bliver der bl.a. garderoberum, grupperum og toiletter.

I forbindelse med tilbygningen sker der også nogle forandringer i det eksisterende byggeri, hvor nogle vægge bliver taget ned, og gårdrummet mod syd bliver overdækket og inddraget i bygningen i stedet.

Når byggeriet er færdigtfår Børnehuset Mælkevejen plads til 90 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125