23948sdkhjf

Byggestart på centerprojekt til 57 mio. kr.

Efter næsten 10 års forberedelse er projekt Pulsen, der skal være foregangsprojekt for fremtidens sundheds-, kultur- og idrætsprojekter, nu en realitet.
Totalrådgiveren har afsluttet tegningerne, fagentreprenørerne er fundet ved licitation, og ikke mindst er den samlede anlægsøkonomi faldet på plads. Bestyrelsen kan hermed iværksætte byggeriet af fremtidens bæredygtige multihus – Pulsen.

Byggestarten markeres med et 1. spadestik. Det tages lørdag den 20. april ved Balling Hallen på Stadion Allé i Balling.

- At projektet er kommet så langt skyldes et tæt samarbejde med Skive Kommune, Lokale og Anlægsfonden og en meget stærk lokal forankring fra erhvervslivet og borgerne i Vestsalling. Uden denne store opbakning, forståelse og ønske om, at realisere projektet, var Pulsen ikke blevet en mulighed, skriver formand Kaj Sørensen i en pressemeddelelse om 1. spadestik.

Foregangsprojekt på landsprojekt
Projekt Pulsen består af en renovering af Balling Hallen med nye omklædningsrum, mange nye aktivitetsfaciliteter, et wellnesscenter, et sundhedshus, fitness og fællesarealer - Ikke et enkelt hus, men en helt lille overdækket landsby.

Pulsen blev i efteråret 2010 af Lokale og Anlægsfonden kåret som det projekt, der på landsplan skal være foregangsprojekt for fremtidens sundheds-, kultur- og idrætsprojekter.

Byggeriet vil stå færdig til ibrugtagning i april 2014 og den samlede anlægssum andrager 57 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094