23948sdkhjf

Halvvejs med 3.500 m² psykiatribyggeri

I centrum af Esbjerg opfører man netop nu en knap 3.500 m² stor bygning til den nye Lokalpsykiatri Esbjerg. Den 12. april 2013 var der rejsegilde på byggeriet.
Flere af gæsterne havde kranse med, da de ankom til Danmarksgade, og de mange kranse blev hurtigt sat op på toppen af bygningen, og markerede dermed rejsegildet. Under højtidelighedens taler lød der en stor tak til håndværkerne. Alt ser nemlig ud til, at byggeriet leveres til tiden.

Blandt talerne var regionsrådsformand Carl Holst, som glæder sig over det nye kommende hus, som er et af en række lokalpsykiatrier, sin i disse år opføres rundt omkring i regionen.

Tilfredse kunder
Direktør Finn Ehlers fra arkitektfirmaet Hallen og Nordby A/S fortalte kort om bygningens historie som dansested, om brugermøder og byggeproces:

- Jeg vil gerne på vegne af ejer og arkitektfirmaet sige tak for det arbejde, der er udført, og håber selvfølgelig, at I slutter i den sædvanlige gode stil. Tak for samarbejdet med regionen. Vi håber, vi kan fortsætte det gode samarbejde og vi vil gøre vores til, at vi får en tilfreds kunde, sagde Finn Ehlers.

Lokalpsykiatri Esbjerg flytter efter planen ind til november, hvor Psykiatrien i Region Syddanmark lejer sig ind i bygningen.

Fakta
Lokalpsykiatri Esbjerg får til huse på Danmarksgade 8 i Esbjerg.

Der er tale om en 2. etape af en større erhvervsbebyggelse. Første etape, Børsen, er beliggende på hjørnet af Skolegade og Østergade.

Byggeriet i Esbjerg forventes klar til indflytning i november 2013.

Arkitekt og totalrådgiver på projektet er Hallen og Nordby A/S.

Byggeaktieselskabet Esbjerg opfører huset. Region Syddanmark lejer sig derefter ind.

I Lokalpsykiatri Esbjerg samles flere ambulante funktioner, der befinder sig på andre adresser i Esbjerg, Ribe, Hviding og Varde i dag, herunder Geronto-Neuropsykiatrisk Ambulatorium, Klinik for Skizofreni, mobilt affektivt team, selvmordsforebyggelse, angst og fobi skole.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079