23948sdkhjf

Broklap på plads – kontravægt må vente

Lørdag blev den længe ventede broklap løftet på plads på jernbanebroen over Limfjorden. Dårligt vejre umuliggjorde dog montering af den 345 ton tunge kontravægt.
Som planlagt blev den nye broklap, der igen skal binde togtrafikken nord for Limfjorden sammen med resten af landet, lørdag den 13. april 2013 løftet på plads. Løftet stod den store flydekran Samson for, samme Samson som i april 2012 fjernede den beskadigede broklap. Det skriver Nordjyske.dk.

Monteringen startede med, at den nye broklap blev sejlet ud og monteret på hovedlejerne. Herefter blev tårnet blev monteret. Efter planen skulle den 345 tons tunge kontravægt derefter monteres på broen. Vejrforholdene betød dog, at denne del af arbejdet måtte udsættes.

- Men vi har fra starten været bevidste om, at der var en risiko for, at vejret kunne drille os, når vi kom i gang med denne fase af arbejdet. Så på trods af at monteringen ikke kommer til at ske i dag, så vil åbningen til fuld togtrafik den 29. april stadig holde, lyder det fra projektleder ved Banedanmark Ulrik Jaller, ifølge Nordjyske.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109