23948sdkhjf

Botilbud med 60 boliger indvies

Katrinehaven, et nyt botilbud med 60 boliger og et aktivitetstilbud til borgere med autisme, bliver indviet den 17. april.
Beboerne er allerede flyttet ind i Katrinehaven, og har nu fundet sig til rette i deres nye boliger, så de sammen med personalet er klar til at byde gæster indenfor dørene. Formanden for Socialudvalget, Mette Nielsen, glæder sig over, at den grundige forberedelse med inddragelse af mange forskellige eksperter – både fagfolk, organisationer og bruger/pårørende - har båret frugt:

- Katrinehaven er et fremtidssikret tilbud, der er målrettet de særlige behov, som beboerne har. Samtidig har det en størrelse, som gør, at beboerne har mange muligheder for ar opbygge venskaber og sociale relationer på kryds og tværs. Opdelingen i mindre klynger sikrer samtidig, at det er et trygt og overskueligt sted for den enkelte.

Læs mere: Byggeprojekt indledt i Viborg.

Katrinehaven er en stor arbejdsplads med ca. 120 medarbejdere og en række forskellige faggrupper. Det giver mulighed for at styrke det faglige niveau, ligesom det giver en bedre udnyttelse af resurserne og større specialisering i indsatsen.

- Byggeriet er både energivenligt og velfærdsteknologisk på et højt niveau, som giver beboerne mulighed for at leve et mere selvstændigt og aktivt liv. Jeg glæder mig virkelig over, at vi i Viborg Kommune har Katrinehaven, som giver både gode fysiske rammer og mulighed for at styrke den faglige indsats gennem en øget specialisering.

Borgmester Søren Pape Poulsen byder velkommen og klipper sammen med Mette Nielsen, der er holder den officielle indvielsestale, snoren, inden leder Mette Schrøder fortæller om tankerne bag Katrinehaven og en repræsentant for brugere og pårørende siger nogle ord.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125