23948sdkhjf

Rejsegilde på 3.500 m² psykiatribyggeri

Opførelsen af Lokalpsykiatri Esbjerg, som er tegnet af arkitektfirmaet Hallen og Nordby, er nået så langt, at der nu fejres rejsegilde på byggeriet.
På Danmarksgade 8 i Esbjerg, tæt på banegård, busstation og bymidte, opføres i øjeblikket en knap 3.500 m² stor bygning til Lokalpsykiatri Esbjerg. Byggeriet skal fremover samle ambulante funktioner, der i dag er spredt over flere byer, ét sted.

Nu er byggeriet så langt, at der kan holdes rejsegilde

Ved rejsegildet vil direktør Finn Ehlers fra arkitektfirmaet Hallen og Nordby A/S byder velkommen. Derefter taler regionsrådsformand Carl Holst og formand for psykiatriudvalget Freddie H. Madsen.

Fakta
Der er tale om en 2. etape af en større erhvervsbebyggelse. Første etape, Børsen, er beliggende på hjørnet af Skolegade og Østergade. Navnet Børsen stammer fra et gammelt forlystelsesetablissement, som oprindelig lå på stedet.

I Lokalpsykiatri Esbjerg samles flere ambulante funktioner, der befinder sig på andre adresser i Esbjerg, Ribe, Hviding og Varde i dag, herunder Geronto-Neuropsykiatrisk Ambulatorium, Klinik for Skizofreni, mobilt affektivt team, selvmordsforebyggelse, angst og fobi skole.

Byggeriet i Esbjerg forventes klar til indflytning i november 2013.

Arkitekt og totalrådgiver på projektet er Hallen og Nordby A/S. Byggeaktieselskabet Esbjerg opfører huset. Region Syddanmark lejer sig derefter ind.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063