23948sdkhjf

Skærpet fokus sikrer vækst hos Kant Arkitekter

En satsning på skole- og boligbyggeri bærer frugt for den københavnske tegnestue, der har indledt året med flere nye projekter og udvidelse af medarbejderstaben.
Fra 2011 til 2012 løftede Kant Arkitekter sin omsætning med 25 procent. Væksten er resultat af en målrettet indsats for at skabe større strategisk præcision i arbejdet med prækvalifikationer, i arbejdet med kunder og i udviklingen af fokusområderne undervisnings- og boligbyggeri.

I første kvartal i år er Dyvekeskolen i København – et projekt, som kant har vundet sammen med Cowi, Kragh & Berglund og Ulla Kjærvang – indledt, og sideløbende er det lykkedes at vinde yderligere tre skolebyggerier.

På boligområdet har firmaet ligeledes oplevet stor udvikling. Et nyt konkurrenceteam – under ledelse af Sebastian Soelberg – har på få måneder vundet indtil flere boligprojekter og er således blandt andet i gang med projektering af Herlev Åhuse og skitsering af almene boliger for 3B i Måløv.

Kant Arkitekter har i flere år gennemført 3D-projektering på renoveringssager – og mærker store fordele herved i udførelsen af opgaverne.

- Med et godt fodfæste i 3D-projektering oplever vi at være parate til både nuværende og fremtidige IKT-krav, som arkitekter af nybygnings- og renoveringsopgaver. Alt imens vi også mærker at 3D-projektering giver store fordele for bygherre både under og efter projektering og udførelse, siger partner Uffe Bay-Smidt.

Vækst skaber nye arbejdspladser
Kant Arkitekter har cementeret sin rating på evalueringer fra Byggeriets Evalueringscenter til et tydeligt A og firmaet oplever generel vækst i tilgangen af direkte henvendelser på opgaver. Øget omsætning betyder selvfølgelig også behov for flere hænder:

- Vi har netop ansat tre nye medarbejdere, som vi glæder os til at byde velkommen henholdsvis 1. maj og 1. juni, siger partner Uffe Bay-Smidt, der glæder sig over, at Kant Arkitekter i dag er stabil, sund og veldreven virksomhed. Pr. 31. december 2012 havde firmaet således en soliditetsgrad på 37 procent, og det skaber et solidt fundament for partner og bestyrelsesformand Anders Bay Holm, som i næste uge overtager posten som administrerende direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094