23948sdkhjf

Moderne vinduer til ældre københavnerblok

Idealcombi skal levere for mere end 10 mio. kr. vinduer og døre i træ-alu til boligforeningen AB Bergthora – en tidstypisk arbejderboligblok fra begyndelsen af 1900-tallet.
Den nordvestjyske vinduesfabrik, Idealcombi, har netop sikret sig en ordre på knap 1.800 vinduer og døre i produktserien ”Nation”.

Kunden er AB Bergthora – en boligforening med 233 boligmål i en 100 år gammel ejendom, der med hjælp fra rådgiver og entreprenør har sat sig for at udskifte samtlige vinduer og døre i den smukke og karakteristiske karré på Bryggen.

Specialløsning til buede karnapper
Den gamle ejendom har middelhøj bevaringsmæssig værdi og er arkitektonisk prydet med flotte buede fremskudte karnapper. Her har Idealcombi udviklet en specialløsning med udvendige aluminiumsafdækninger og indvendige smigskårede karme, som efterlader karnapperne i samme buede form, som de blev tegnet i 1911 af arkitekt Axel Berg.

Vinduesserien ”Nation” er designet som et moderne alternativ til den ældre boligmasses originale kitfals-vinduer. Det udvendige udtryk er skabt med respekt for denne tids typiske udtryk, og ”Nation” er derfor med til at bevare ejendommens originale udseende.

- Med produktserierne ”Nation” og ”Nation Energy” kan vi være med til at værne om de klassiske værdier i vores historiske bygninger – også med moderne træ-aluminiumsløsninger, siger direktør for salg og marketing, Claus Winther, der glæder sig over, at Idealcombi nu føjer endnu et stort renoveringsprojekt til cv’et.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094