23948sdkhjf

Scantruck klar til verdens største messe

Dansk repræsentation hos seks store maskinmærker på Bauma 2013 i München.
Der bliver talt dansk hos en række af de flere end 3.300 udstillere, når verdens største entreprenørmesse afvikles i München fra 15. til 21. april.

Hos seks af de store maskinmærker på Bauma 2013 vil der være folk fra den danske importør og forhandler, Scantruck, til stede. Nemlig hos Komatsu, Manitou, Atlas, Mustang, McCloskey og Rubble Master.

- Bauma i München afvikles hvert tredje år og er den suverænt største og vigtigste begivenhed for entreprenørbranchen. Derfor har vi naturligvis mandskab på plads på standene til at tage imod danske besøgende, fortæller salgschef Henrik Kirketerp-Møller hos Scantruck.

Traditionen tro vil alle verdens betydende maskinproducenter præsentere deres allervarmeste nyheder på Bauma. Det er 30. gang, at gigant-messen afvikles, og den bliver større end nogensinde tidligere. I forhold til Bauma for tre år siden er udstillingsarealet øget med 15.000 kvadratmeter til nu 570.000 kvadratmeter. I løbet af Bauma-ugen ventes mellem 450.000 og 500.000 gæster fra hele verden at sætte kursen mod München for at se på maskiner og grej.

Komatsu ude og inde
Den japanske gigant Komatsu ruller ind med 34 maskiner på en 4.500 kvadratmeter stor indendørs stand. Udendørs har Komatsu tillige sikret sig 1.000 kvadratmeter demo-areal. En kæmpestab af Komatsu-folk kommer til at bemande områderne. Og blandt dem altså også danske Komatsu-eksperter fra Scantruck.

Komatsu vil blandt andet præsentere verdenspremierer i skikkelse af en ny dozer og en ny gravemaskine, som begge er bygget efter Komatsus eget koncept for intelligent maskinstyring. De to maskiner kommer til at boltre sig på demo-arealet, hvor de får tre opgaver. De skal demonstrere den intelligente iMC-teknologis muligheder til dels at øge produktiviteten, dels reducere omkostningerne og dels skabe yderligere sikkerhed på arbejdsstedet.

Der bliver således også premierer på gummigederne WA320PZ-7 og WA470-7. Også læssemaskinen WA70-7 er ny i produktprogrammet. Det samme er to gravemaskiner, PC138US-10 og hjulgraveren PW180-10. Og endelig lancerer Komatsu den nye dumper HM400-3.

Manitou med tre-i-én
Scantrucks andet helt store importmærke, franske Manitou, vil på Bauma 2013 specielt fokusere på tre maskiner, som i realiteten er samlet i én. Manitou lancerer en ny version af MRT Privilege tre-i-én rotations-teleskoplæsseren, som både er kran, teleskoplæsser og arbejdsplatform.

Rotationslæsseren har fået Mercedes-motor, og så har de franske konstruktører gjort det helt ukompliceret at lade maskinen arbejde med forskellige typer grej. Via et genkendelsessystem kan den simpelthen selv hitte ud af, hvad det nu er, den skal arbejde med. Det gør skift af værktøjer endnu enklere for maskinføreren.

Den nye Manitou-generation kan også selv ”læse” terrænet, den skal arbejde i og automatisk sørge for optimal placering af støttebenene. Inde i kabinen kan føreren glæde sig over en ny farvemonitor og ikke mindst et nyt tag, der tillader et kik ovenud af maskinen til bommen.

Foruden hos Komatsu og Manitou, vil Scantruck også sørge for dansk repræsentation hos firmaets øvrige importmærker. Det gælder både amerikanske Mustang med de små læssemaskiner og tyske Atlas med læssere i størrelsen over Mustang. Samt hos de to producenter af knusere og sorterere, som Scantruck er dansk importør for. Nemlig irsk/canadiske McCloskey og østrigske Rubble Master.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109