23948sdkhjf

Kant Arkitekter skifter ud på markante poster

Ny administrerende direktør og ny bestyrelsesformand hos det københavnske arkitektfirma.
Arkitekt og partner hos københavnske Kant Arkitekter, Anders Bay Holm, fylder 40 år den 13. april og bliver samtidig ny administrerende direktør i firmaet.

Anders Bay Holm blev ansat hos Kant Arkitekter i 2003 efter tre års ansættelse hos 3XNielsen. Kort efter blev han partner og en del af ledelsen. I de seneste år har han haft ansvaret for den daglige drift, virksomhedens designlinje samt HR-aktiviteter, og siden 2011 har han været Kants bestyrelsesformand.

- Kant Arkitekter er et utroligt inspirerende sted at arbejde. Vores medarbejdere er dygtige og dedikerede. På trods af krisen i byggebranchen har de udbygget vores position i markedet, især inden for uddannelsesinstitutioner og boligbyggeri. Jeg er stolt af deres lyst og vilje til at forbedre kunderådgivningen, skabe resultater og vinde nye projekter, siger Anders Bay Holm, der selv deltager aktivt i flere af arkitektvirksomhedens konkurrenceforslag.

Hans første udfordring som ny administrerende direktør bliver at skærpe virksomhedens markedsfokus:

- Fremover vil vi i højere grad prioritere innovation og energidesign af uddannelsesinstitutioner og boligbyggeri. Her har vi i forvejen et særdeles stærkt omdømme i branchen. Med en god portion ydmyghed og selvtillid er vi overbeviste om, at vi, ved at specialisere os yderligere inden for disse områder, kan skabe endnu mere medvind, siger Anders Bay Holm.

I forbindelse med direktørskiftet bliver partner og arkitekt Uffe Bay-Smidt ny bestyrelsesformand. Klaus Holm Jensen glider ud af partnerkredsen og bliver i stedet seniorkonsulent.

Kant Arkitekter afholder reception for Anders Bay Holm den 12. april klokken 14.30 på kontoret i København
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094