23948sdkhjf

Rambøll køber dansk arkitektfirma

De 30 medarbejdere i arkitektvirksomheden Witraz bliver nu en del af Rambøll, som dermed styrker kompetencerne inden for eksisterende byggeri.
- Vi ser et enormt markedspotentiale inden for eksisterende byggeri. Særligt i de store byer vil bolig – og energirenovering af eksisterende byggeri stå højt på dagsordenen i de kommende år hos offentlige bygherrer og i de store boligselskaber. Gennem opkøbet kan Rambøll bidrage til den dagsorden ved at løfte nogle af de helt store opgaver på området og være med til at sikre en bæredygtig udvikling af det eksisterende byggeri.

Det siger Bjarne Rasmussen, direktør i Rambølls byggeridivision, som netop har offentliggjort nyheden om, at Rambøll-koncernen pr. 15. april overtager arkitektfirmaet Witraz.

Witraz beskæftiger 30 medarbejdere og har særligt sine styrker inden for det eksisterende byggeri. Med i alt 80 medarbejdere med fokus på det eksisterende byggeri i Danmark får Rambøll Danmark nu et endnu stærkere fagligt miljø på området.

Helhedsorienterede løsninger
Integrerede løsninger til kunden og muligheden for at udvikle og tænke nye løsninger sammen i de tidlige tilbuds- og projektfaser er nogle af de forventninger, der er til opkøbet. Det styrker muligheden for at løse opgaver i bredden og vil skabe værdi til vores kunder på et meget højt fagligt niveau.

- Værdimæssigt er vores to virksomheder et fremragende match. Vi ser frem til sammen at skabe stærke helhedsorienterede løsninger og integrerede leverancer til vores kunder, siger Per Zwinge, indehaver af Witraz.

Han peger på, at Witraz har en række stærke projektreferencer på Sjælland. Eksempler er en helhedsplan for Gyldenrisparken på Amager, hvor 450 boliger er moderniseret og en daginstitution opført som passivhus, samt Sølund Plejehjem på Nørrebro i København hvor Witraz har rollen som totalrådgiver.

Rambølls referencer inden for eksisterende byggeri inkluderer bl.a. Dansk Industris hovedkontor i København og helhedsplan for Solbjerg Have på Frederiksberg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078