23948sdkhjf

Slotssøområdet i Kolding skal udvikles

Med workshops og møder vil Kolding Kommune finde udviklingsmuligheder for slotssøområdet i Kolding. En overordnet plan præsenteres i juni.
De nærmeste ejere, kulturinstitutioner og interessegrupper omkring slotssøområdet i Kolding er inviteret til to workshops i april og maj, hvor der skal arbejdes med områdets styrker, svagheder og udviklingsmuligheder i et fremtidsperspektiv.

Ligeledes inviteres alle interesserede til et åbent møde om slotssø-områdets udvikling i april, ligesom der vil blive mulighed for at komme med idéer og forslag.

Vartegn og rekreativt åndehul
- Området omkring Slotssøen har en stor rekreativ værdi for alle - koldingensere, turister, unge og gamle. Men hvordan kan området komme endnu mere i spil som rekreativt åndehul og vartegn for byen?, spørger formanden for Teknik- og Boligudvalget Knud Erik Langhoff.

En overordnet plan for hvorledes området kan udvikle sig over de næste 5-10 år skal afleveres til politikerne i midten af juni. Herefter skal Byrådet vurdere, om der skal afsættes penge til formålet på budgettet for 2014 og eventuelt også efterfølgende år.

Designtænkning
I tråd med den netop vedtagne vision for Kolding Kommune anvender By- og Udviklingsforvaltningen designtænkning i processen mod en helhedsplan. Det betyder blandt andet, at der vil være særligt fokus på brugerne helt frem til konkrete anlægsarbejder samt fokus på problemstillingen i et fremtidsperspektiv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188