23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bindeleddet - der får projekter til at lykkedes

Hvordan undgås kollisioner i byggeprocessen i en bygning med rigtig mange og andre tekniske installationer? Det var en af de problemstillinger acomplir’s projektleder Alexander Bugge havde på agendaen fra morgenstunden hos en københavnsk kunde inden for pharmaindustrien.

Alexander gik til opgaven med det, han er bedst til, hvilket er at skabe overblik, finde løsninger og få projekter til at lykkes.

Lysten og evnen til at kombinere det bedste fra flere verdener
Alexander er uddannet elektroniktekniker og efter nogle år med fokus på elektronik valgte han at læse videre til maskiningeniør. ”Mine år i industrien har givet et godt indblik i, hvordan mange ting fungerer i praksis. Det har jeg haft stor glæde af som maskiningeniør, hvor jeg har arbejdet med mange områder inden for maskinindustrien fortæller Alexander.  

”Byggebranchen er forholdsvis ny for mig, og jeg har meget at lære. Samtidig kan branchen også lære noget af mig. Det gælder fx, når det handler om at bygge mere effektivt og ved at arbejde data-drevet og med fokus på standardisering og modularisering. Det hjælper byggeriet i en mere bæredygtig retning.  Her gør min erfaring fra industrien en stor forskel.
I mit arbejde som projektleder udnytter jeg altid min opbyggede viden fuldt ud. Det gør en stor forskel at have overblik og indsigt til at kunne se en given opgave fra flere sider. Det gør jeg både ved at involvere alle parter og bruge min erfaring og empati til at få det hele til at gå op.”

Udstråling og indstilling gør en kæmpe forskel
Netop empati er sammen med positivitet og et synligt ønske om at få tingene til at lykkedes, præcise karakteristika for Alexanders tilgang til nye opgaver. Det gælder både, når der løses opgaver i det private med bl.a. renovering af hus og løses komplicerede opgaver i jobbet som projektleder hos acomplir.

”Jeg brænder for mit job, og det smitter af på mit daglige arbejde. Det hele skal spille, før jeg er tilfreds. Det gælder både hos mine kunder og internt hos acomplir. Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe tingene på vej,” siger Alexander, inden han smutter videre til et internt møde om acomplir’s 3D modeller, som er uundværlige i det daglige arbejde med at skabe mere bæredygtige byggerier.

Acomplir ApS
Spinderigade 18H st.
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK44414074

Kontaktperson

CMJ
Claus Mølgaard Jensen
claus@acomplir.dk

Send til en kollega

0.047