23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu er det nemt at finde danske testfaciliteter

En ny version af søgeportalen "Danske Testfaciliteter" skal gøre det nemt for virksomheder, iværksættere og andre at finde frem til testfaciliteter, som de kan bruge i deres arbejde med innovation.

For at bevare den danske konkurrencekraft er det afgørende, at virksomheder har adgang til faciliteter, hvor de kan udvikle og afprøve nye løsninger – og i sidste ende gøre dem klar til brug.

“Vi ved fra en tidligere undersøgelse, at mange virksomheder synes, det er svært at finde frem til det samarbejde eller den test, der kan hjælpe dem videre i deres produktudvikling. Det forsinker – eller i værste fald stopper dem i deres arbejde med innovation. Det er ikke bare et problem for den enkelte virksomhed, men for samfundet” siger Ragnar Heldt Nielsen, direktør i GTS-foreningen.

Søgeportalen hjælper med at løse dette problem ved at samle information om danske test-, demonstrations- og udviklingsfaciliteter ét sted.

“Det skaber et samlet overblik, der gør det lettere for virksomheder og andre at finde frem til den rette hjælp. Samtidig har søgeportalen fået bedre søgefiltre”, fortæller Ragnar Heldt Nielsen.

Den nye version opdateres løbende

Den nye portal er nu offentlig, men vil fortsat blive udbygget. Flere beskrivelser og kontaktoplysninger tilføjes løbende. Lige nu kan over 400 faciliteter søges frem på platformen heraf er cirka en ud af fire beskrivelser på nuværende tidspunkt opdateret.

Du finder platformen på virksomhedsguiden.dk: Danske Testfaciliteter

Vil du gerne tilføje en beskrivelse?

Er du udbyder af en test-, demonstrations- eller udviklingsfacilitet, og vil du gerne oprette faciliteten på Danske Testfaciliteter? Så kan du udfylde denne formular.

Har du brug for hjælp til oprettelsen, eller har du spørgsmål til, hvordan du udfylder formularen? Så kontakt Simon Feusi Ludvigsen på sifl@gts-net.dk.

Fakta

I 2023 fik et team bestående af GTS-foreningen, Forskningsalliancen (Dansk Industri, ATV, Dansk Metal og IDA), Alexandra Instituttet og Teknologisk Institut støtte til at lave version 2.0 af søgeportalen Danske Testfaciliteter. Den første version blev lanceret i 2021.

EU’s Regionalfond, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og de decentrale erhvervsfremmemidler har givet i alt 2,3 millioner kroner til projektet.

Læs mere her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915

Kontaktperson

DC
Dorthe Christiansen
Informationschef
+45 45162624 info@gts-net.dk

Send til en kollega

0.172