23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Idealcombi leverer Futura+i vinduer og døre til prisvindende byggeri.

Kaktus Towers vinder international pris!

De ikoniske Kaktustårne, beliggende i Københavns Vesterbro-kvarter, er netop blevet kåret som Europas bedste høje bygning.

Hos Idealcombi er vi stolte af at have leveret vores indadgående Futura+i vinduer i rå aluminium til dette spektakulære projekt, som kombinerer elegant design med høj ydeevne og energieffektivitet.

Idealcombi har leveret alt med opluk til de 495 eksklusive lejligheder og entreprenør HSHansen a/s, som varetog vinduesmontagen, har leveret de store faste ruder.

Idealcombi har leveret mere end 1.300 elementer til byggeriet - en kombination af terrassedøre og badeværelsesvinduer.

Grundet bygningens centrale placering er der anvendt lydglas for at minimere støj, og der er designet specielle lydsluser med opluk, som effektivt reducerer lydgener ved udluftning.

Vores Futura+i serie, med den innovative Idealcore™ teknologi, sikrer optimal isolering og holdbarhed – perfekt til moderne byggerier som Kaktustårnene!

Se præsentationsvideoen af Kaktus Towers her https://kaktus-towers.dk/main/feed og læs mere i artiklen fra Dagens Byggeri https://dagensbyggeri.dk/.../koebenhavns-kaktus-towers.../

Hvis du vil vide mere om vores Futura+i vinduer med idealcore™ teknologi, så klik her: https://idealcombi.dk/vinduer.../produkter/futura-plus-i/

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031