23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Translyft igen nomineret til EY Entrepreneur of the Year

Translyft er for andet år i træk nomineret til den prestigefyldte EY Entrepreneur of the Year-pris, som anerkender virksomheder, der udviser stærkt lederskab og innovation. Denne nominering er en stor ære og bekræfter vores mål om at skabe sikre og effektive arbejdspladser verden over.

Med 60 års erfaringer i bagagen har Translyft positioneret sig som en førende aktør inden for løfteløsninger, der hjælper med at reducere fysisk belastning på arbejdspladsen. Vores innovative løsninger som løfteborde og arbejdsplatforme anvendes i utallige industrier og bidrager til øget produktivitet og sikkerhed.

Direktør Jens Egelund udtaler: “Vores største fokus er at forbedre arbejdsmiljøet for medarbejdere globalt. Vi ved, at ergonomi og sikkerhed er afgørende, og derfor udvikler vi løsninger, der passer bedre på medarbejdernes helbred og skaber bedre arbejdsforhold.”

Nomineringen til EY Entrepreneur of the Year er en anerkendelse af hele teamets dedikation til at gøre en forskel for de mennesker, der bruger vores produkter. Vores kunders tillid og vores partnerskaber er afgørende for vores fortsatte vækst,” tilføjer Jens Egelund.

EY Entrepreneur of the Year-prisen fremhæver virksomheder, der formår at kombinere innovation med et positivt samfundsaftryk. Translyft ser denne nominering som et skridt mod fortsat at forbedre arbejdspladser over hele kloden og vil arbejde videre med at sætte standarden inden for ergonomiske løfteløsninger.

Vi takker vores kunder, medarbejdere og partnere for deres engagement og støtte, der gør det muligt for os at skabe en bedre fremtid – én løfteløsning ad gangen.

Du kan læse mere om Translyft her og se cases med Translyfts løfteløsninger her

TRANSLYFT A/S
Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15201304

Kontaktperson

KBS
Katrine Bak Samallo
Marketingkoordinator
+45 96474630 kb@translyft.com

Send til en kollega

0.047