23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye lejlighedsdøre er energirigtige og øger sikkerheden

Hos Viggo Pedersen & Søn A/S er vi i fuld gang med en spændende renoveringsopgave for Brøndby Boligselskab, hvor vi udskifter 570 entrédøre til moderne, brandsikre og indbrudssikre løsninger.

Arbejdet forventes at vare resten af året og kræver omfattende planlægning og koordinering med bl.a. beboerne.
”Der er jo mange beboere, som vi skal koordinere med og tage hensyn til. Det har krævet meget planlægning, så vi får startet op på en god proces og får gjort tingene på den rigtige måde i den rigtige rækkefølge. Det kræver lidt ekstra af os,” siger direktør i Viggo Pedersen & Søn A/S, Martin Mortensen.
Leverandøren af dørene er Daloc Danmark A/S, Skandinaviens førende producent af sikre døre. Samarbejdet med rådgiver ARKHUS BYGNINGSRÅDGIVNING A/S er også centralt for projektets succes.
”Det kører rigtig godt. Det er vigtigt for os, at vi har en åben dialog og en fælles forståelse af, hvad målet for projektet er,” fremhæver Martin Mortensen.
Fokus på udskiftning af entrédøre i boligselskaber vil få større betydning fremover, vurderer Martin Mortensen, da nye døre både øger brandsikkerheden, indbrudssikkerheden og energioptimeringen af ejendommene.

www.vps.dk

Viggo Pedersen & Søn A/S Byggeentreprise
Valhøjs Allé 154
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16939978

Kontaktperson

Martin Mortensen
Direktør
+45 53535333 martin@vps.dk

Send til en kollega

0.047