23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv, robust, intelligent styring: OLIVIA-2 vådrumsarmatur

De fugttætte armaturer fra den nye ESYLUX OLIVIA-2-serie giver både robuste og intelligente belysningsløsninger til parkeringshuse, gange, lagerområder og kældre. Ud over DALI-2- eller ON/OFF-drivere er de også udstyret med en valgfri integreret højfrekvent bevægelsessensor. On-demand-styring af belysningsgrupper kombineret med lysudbyttet fra armaturerne sikrer energieffektiv drift. Designdetaljer som f.eks. integreret ledningsføring gør installationen nemmere end nogensinde før.

Intelligent lysstyring og optimalt lysudbytte er afgørende forudsætninger for at sikre energieffektivitet i bygninger i dag. Samtidig skal installationen holdes helt enkel - specielt til perioder, hvor ordrebøgerne er fulde, og der er mangel på uddannet personale. Med dette i tankerne har ESYLUX udvidet sit sortiment med fugttætte LED-armaturer i den nye OLIVIA-2-serie.

 

Valgfri integreret højfrekvent bevægelsessensor til DALI-2 eller ON/OFF

Armaturerne er udstyret med DALI-2-certificerede drivere eller ON/OFF-drivere samt en valgfri integreret højfrekvent bevægelsessensorer. Kombineret med et lysudbytte på op til 162 lm/W reducerer denne bevægelsessensor energiforbruget: I ON/OFF-varianterne tænder og slukker den uafhængigt og efter behov en gruppe sensorfri OLIVIA-2-armaturer. I DALI-2-varianterne fungerer den som inputenhed til et centralt styret bygningsautomatiseringssystem eller til APC-tilstedeværelsessensorer fra ESYLUX. Disse APC-tilstedeværelsessensorer leverer decentraliseret styring på tværs af lokaler af op til 16 grupper ved hjælp af en integreret DALI-2-styreenhed, mens de højfrekvente OLIVIA-2-sensorer leverer bevægelsesdata fra alle områder til dette formål. 

 

Øget energieffektivitet i områder som f.eks. parkeringshuse

Et eksempel på en anvendelse, som denne type DALI-2-system egner sig til, er parkeringshuse, hvor belysningen typisk er i kontinuerlig drift. Belysningsstyrken øges kun automatisk i zoner, hvor en højfrekvent bevægelsessensor på et OLIVIA-2-armatur eller selve APC-tilstedeværelsessensoren registrerer personer eller køretøjer i bevægelse. I modsætning hertil dæmpes alle andre zoner for eksempel ned til et økonomisk, men stadig sikkert orienteringslys på 20 %. Tidsafhængig styring er også mulig med APC-tilstedeværelsessensorer.

 

Integreret ledningsføring og varianter med nødbelysningsfunktion

Armaturer med en længde på 1200 eller 1500 mm er nemme at installere takket være den integrerede ledningsføring på 5 x 2,5 mm2 og to kabelforskruninger. Monteringsbeslaget i rustfrit stål til loftsmontering kan flyttes fleksibelt. Alle tilgængelige monteringsskruer, der fås ved udskiftning af gamle armaturer, kan genbruges til dette formål. OLIVIA-2 varianter med nødbelysningsfunktion og LiFePO4-batteri er blevet føjet til porteføljen. Manipulationssikre clips i rustfrit stål til fastgørelse af diffusorer, IP66-kapslingsklasse takket være indsprøjtede silikonebaserede skumforseglinger og IKO8-slagfasthed sikrer funktionalitet på tværs af alle varianter. 

https://www.esylux.dk/olivia-2

 

Esylux Danmark ApS
Kokholm 3A
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31944236

Kontaktperson

Rikke Schmidt Sørensen
Sales Operation Manager Nordics
+45 20216695 rikke.sorensen@esylux.dk

Send til en kollega

0.047