23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carl Ras styrker forretningen med ny COO

Carl Ras har ansat Julie Haller Baggesen som ny Chief Operating Officer (COO).

Julie Haller Baggesen vil få ansvar for vores samlede Supply Chain division, som omfatter Kategori, Vareforsyning, Stamdata og Lager, og hun bliver samtidig en del af den øverste ledelse.

Julie Haller Baggesen bringer mere end 22 års erfaring med sig fra Supply Chain-aktiviteter i engrosbranchen; herunder 10 år hos den globale designvirksomhed Rosendahl, hvor hun havde ansvar for udviklingen og ledelsen af hele produktionskæden. Tidligere har hun også arbejdet mere end 12 år for det internationale modebrand Noa Noa, hvor hun ligeledes havde ansvaret for Supply Chain.

"Supply Chain management har været kernen i hele min karriere, lige såvel som CSR har været en grundpille i mit arbejde de sidste 20 år. Jeg ser frem til at tage fat på nye udfordringer hos Carl Ras, hvor mine primære opgaver bliver at udvikle og optimere Supply Chain-området på tværs af Carl Ras Gruppen samt forbedre de interne processer i tæt samarbejde med den øvrige organisation," udtaler Julie Haller Baggesen.

En styrket Supply Chain med samarbejde i fokus
Hos Carl Ras vil Julie Haller Baggesen arbejde på at styrke sammenhængskraften på tværs af Supply Chain området og sikre en tæt integration med salgsenhederne såvel som marketing og den digitale forretning. Her vil hun trække på sin brede erfaring med end-to-end processer, der dækker alt fra kategori udvikling, sourcing og warehouse management til distribution nye ESG-krav.

”At opretholde den bedste service kræver en dyb faglig forståelse for markedet og kundernes behov. Det starter med at sikre et bredt og dybt sortiment og en velstruktureret logistik på tværs af hele organisationen," siger Julie Haller Baggesen og tilføjer:

"Jeg ser frem til at styrke samarbejdet på tværs af afdelinger i Carl Ras, så vi kan levere de bedste løsninger til vores kunder i form af service, produkter og rådgivning. Jo stærkere vi står som et samlet hold, desto bedre kan vi agere i markedet."
 
Forberedelse til fremtidens krav
Efter en periode med vækst og ekspansion står Carl Ras med en øget intern kompleksitet i et udfordret marked, der stiller nye krav til virksomhedens Supply Chain. Julie Haller Baggesen påpeger, at hun vil fokusere på at professionalisere processerne samt integrere de stigende ESG-krav i centrale dele af kæden:

"Vi står over for en spændende fremtid, hvor vi både skal udvide vores lagerkapacitet og optimere processerne for at understøtte forretningen. Det er afgørende, at vores Supply Chain kan skalere i takt med virksomhedens fortsatte vækst ambitioner."

Løfter ledelsen med nye kompetencer
Julie Haller Baggesen vil desuden indgå i Carl Ras’ øverste ledelse og får direkte reference til administrerende direktør i Carl Ras, Gorm Rasmussen. Han ser frem til at drage nytte af hendes brede, strategiske erfaring med Supply Chain og ledelse:

”Med Julie ombord på holdet er vi overbeviste om, at vi får skabt en stærkere relation mellem vores salgsenheder og Supply Chain afdelinger, så vi får styrket vores kategori sortimenter til vores forskellige kundesegmenter. Det er nødvendigt i et marked, hvor vi både vækster og står over for nye udfordringer,” udtaler han.

Carl Ras har oplevet solid vækst de seneste år; blandt andet gennem opkøb af flere værktøjsleverandører. Engrosvirksomheden har ambitiøse planer for fremtiden, men i et marked præget af hård konkurrence er det ifølge Gorm Rasmussen også afgørende at styrke ledelsen:

"Det er essentielt for os at tiltrække stærke ledelseskompetencer på både det strategiske og operationelle niveau. Jeg er overbevist om, at Julie med sin brede erfaring og ledelsesstil vil være en stor gevinst for Carl Ras," siger han.

Værdibaseret ledelse, der styrker bundlinjen
Gorm Rasmussen understreger videre, at fælles værdier og forretningstilgang har spillet en central rolle i valget af Julie Haller Baggesen:

"Som en familieejet virksomhed med stærke værdier var det vigtigt for os at finde en leder, der kan sætte retning, skabe følgeskab og være et godt forbillede. Julie kommer fra en værdidrevet familieejet virksomhed, og hendes ledelsesstil harmonerer rigtig godt med vores kultur i Carl Ras."

Julie Haller Baggesen påpeger selv:

"Fælles værdier på arbejdspladsen betyder utrolig meget for mig, og det er noget, jeg har arbejdet med gennem hele min karriere. Jeg tror på, at stærke værdier ikke kun skaber et godt arbejdsmiljø, men også styrker bundlinjen. Samtidig er jeg stor tilhænger af Carl Ras' holistiske tilgang til forretning over for kunder, leverandører, medarbejdere og samfundet som helhed."

Julie Haller Baggesen er 54 år og bor i Annisse Nord for Hillerød med sin mand Allan. Sammen har de to børn; Peter på 23 år og Iben på 21 år.

Carl Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70587114

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031