23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MTO investerer i fremtiden med ny ansættelse i marketingafdelingen

Med ambitionen om at optimere MTO’s synlighed og understøtte vores marketingsansvarlige Mette Christensen, har vi pr. 15. august 2024 ansat Julie Høj Nielsen som marketingassistent. Med denne tilføjelse til vores team ønsker vi at løfte vores marketingindsats og styrke vores digitale tilstedeværelse både internt og eksternt.

Strategi og dataanalyse i fokus

Julie kommer med en stærk faglig baggrund inden for sit felt. Hun er nyuddannet cand.merc. i Marketing fra Aarhus BSS - Aarhus University, en uddannelse hun valgte med ønsket om at skabe værdiskabende marketing. "Uddannelsen kombinerede mine interesser for analyse og strategi med målet om at skabe marketing, der giver reel værdi," forklarer hun.

Tidligere har hun arbejdet med marketing i sine studiejobs gennem Cand. Julie tilføjer: "Det har givet mig mulighed for at få hands-on erfaring både med det, vi lærte på studiet, men også nye områder. Den erfaring vil uden tvivl komme mig til gode i mit nye job i MTO."

Da hun har haft første arbejdsdag er hun allerede godt i gang med en grundig introduktion til MTO’s nuværende marketingstrategier og produkter. "Jeg glæder mig til at dykke dybere ned i vores marketingsaktiviteter og være med til at finde nye muligheder for MTO," afslutter hun.

Byd hende velkommen på holdet og ræk endelig ud med relevante henvendelser. Julie kan kontaktes på T: 48882107 eller jun@mto-electric.dk.

Om MTO electric a/s
MTO leverer et komplet udvalg af kapslingsløsninger, el-komponenter til el-styringer, tilbehør, kabler samt nicheprodukter og forædlede produkter. Vi har mere end 40.000 varenumre og er lagerførende på en meget stor del. Vi har stort fokus på individuelle behov og tilbyder skræddersyede løsninger, f.eks. specielle tekniske data, dimensioner, hultagning eller farver.
Under mottoet WE CARE FOR YOU gør vi en ekstra indsats for at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov samt yde markedets bedste rådgivning og tekniske support.

Læs mere om MTO's produkter på shop.mto-electric.dk

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

JHN
Julie Høj Nielsen
Marketingassistent
jun@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.049