23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Banebrydende måleinstrumenter fra SACI

Hos MTO electric lagerfører vi et bredt udvalg af SACI’s avancerede måleinstrumenter og strømtransformere. SACI, en af Europas førende producenter inden for elektrisk måleteknologi, tilbyder præcisionsinstrumenter til måling af vekselstrøm, spænding og effekt. Vi tilbyder også SACI’s strømtransformere i klasse 0,2S, der er specielt designet til nøjagtige målinger til kWh-afregning. Disse transformere leveres med testcertifikat og overholder IEC 61869-2 standarden. Derudover tilbyder vi den innovative MTA36 netværksanalysator, som sikrer effektiv fjernovervågning med trådløs radiokommunikation.

Vi er stolte af vores mangeårige samarbejde med SACI, en af Europas førende producenter inden for elektrisk måleteknologi. SACI, med base i Spanien, er kendt for deres brede sortiment af både digitale og analoge måleinstrumenter, der dækker alt fra vekselstrøm og jævnspænding til frekvens, effekt og blindeffekt. Deres innovative produkter er udviklet med fokus på pålidelighed og præcision og findes i mange formater med LED displays, hvilket gør dem tilpasselige til forskellige behov og miljøer.

Tavleinstrumenter i verdensklasse

SACI’s brede udvalg af tavleinstrumenter omfatter alt, hvad man har brug for til præcis måling af elektriske parametre. Uanset om der er behov for vekselstrømsmåling, jævnstrømsmåling eller overvågning af spændingsniveauer, leverer SACI altid en løsning, der er teknologisk avanceret og brugervenlig. Deres måleudstyr er tilgængeligt i forskellige størrelser og designs, så de kan passe ind i alle typer af el-tavler og applikationer, fra små bygninger til store industrianlæg.

SACI’s kWh-målere og strømtransformere

Ud over tavleinstrumenter tilbyder SACI også 1- og 3-fasede kWh-målere til både DIN-skinner og panelmontering. Deres måletransducere og måler-shunte giver præcise målinger af elektriske strømme og er nødvendige værktøjer til energikontrol og overvågning.

Et af de vigtigste produkter, vi hos MTO electric lagerfører fra SACI, er deres strømtransformere i klasse 0,2S. Disse transformere er specielt designet til brug med kWh-målere for afregning og er beregnet til nøjagtig måling af elektriske strømme. De leveres med testcertifikat og er produceret og afprøvet i henhold til IEC 61869-2-standarden, som også omfatter VDE 0414. Strømtransformerne er tilgængelige i følgende ampere-størrelser:

  • 300A
  • 600A
  • 1000A
  • 1200A
  • 1600A
  • 2000A

Fremtidens netværksanalyse med SACI MTA36

Et af SACI’s mest innovative produkter er MTA36, en avanceret netværksanalysator med indbygget radiokommunikation. MTA36 kombinerer transformermåling og netværksanalyse i én kompakt enhed, hvilket gør den perfekt til fjernovervågning af anlæg som pumpestationer og rensningsanlæg. Med Lora-teknologi til langdistancekommunikation kan data overføres trådløst op til 10.000 meter uden ekstra kommunikationsomkostninger.

MTA36’s split-core teknologi sikrer desuden, at installationen kan gennemføres uden unødvendige netværksafbrydelser, hvilket reducerer installationstiden og forbedrer netværkets pålidelighed. Denne alsidige løsning giver nem adgang til netværksdata fra kontrolcentret og forbedrer den overordnede energieffektivitet i systemet.

Hos MTO electric er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af SACI’s banebrydende produkter, der kombinerer avanceret teknologi med brugervenlighed og pålidelighed. Uanset om du har brug for præcisionsmålinger, strømtransformere eller avancerede netværksanalysatorer, så har SACI løsningen, der kan optimere din elektriske installation og energiudnyttelse.

Kontakt os hos MTO electric a/s på +45 7580 0310 for at høre mere om SACI’s produkter og hvordan de kan integreres i dine projekter.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047