23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når design møder funktion

- en innovativ radiatorløsning, der kombinerer elegant design med praktiske egenskaber

Hos RadiatorDesign har vi skabt en radiatorbænk til Chr. Hansens nye domicil i Hørsholm, der harmonerer med virksomhedens arkitektoniske vision om et tæt samspil med naturen, store mængder dagslys og intuitiv funktionalitet. Samtidig lever radiatorbænken op til kravene om nem rengøring og vedligeholdelse. Ønsket var - en rengøringsvenlig radiatorbænk med trælameller, der udover at opfylde behovet for varme, kunne integreres med den gennemgående brug af træ i projektet.

Naturlig elegance og varme - De langsgående egetræslameller, monteret på buede beslag, former toppartens organiske design og skaber en harmonisk sammenhæng på tværs af rummene. Radiatorerne er placeret diskret under vinduerne, hvilket lader dagslyset strømme frit ind og fremhæver den naturlige æstetik.

Denne enkle og effektive radiatorløsning sikrer både varme og komfort. Og med toppartens særlige konstruktion, der sikrer at denne del nemt kan afmonteres som én samlet enhed gør, at radiatorbænken opfylder kravet om rengøringsvenlighed.

Lad dig inspirere af referencen på vores hjemmeside og oplev en varmeløsning, der forener design og funktion i mere end ét aspekt.

Radiatordesign ApS
Valhøjs Alle 169
2610 Rødovre
Rødovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26446074

Kontaktperson

OP
Ole Palsgaard
Direktør
olp@radiatordesign.dk

Send til en kollega

0.094