23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggeriets Branchebar: Gensyn med en kollegaven

Vi er glade for at kunne introducere Byggeriets Branchebar – en uformel ramme, hvor du kan genopfriske de minder, du skabte sammen med en tidligere kollegaven, og måske endda skabe nye.

Vi hylder de kollegaer som bliver til varige venskaber

I byggebranchen er kollegaskab mere end blot et samarbejde – det bliver til varige venskaber, der rækker langt ud over arbejdspladsen. Men som årene går, skifter mange job, og før vi ved af det, har hverdagens rutiner overrumplet os, og tiden er løbet fra os.

Har du en kollegaven, en person du har delt projekter, grin og kaffepauser med, som du ikke har set længe? - så er dette en oplagt mulighed for at styrke de gode relationer.

Dato: 18. oktober kl. 16.00
Sted: To Kolde, Åboulevarden 18, Aarhus C
Link: Byggeriets Branchebar LinkedIn event

Byggeriets Branchebar foregår i hjertet af Aarhus, på den hyggelige bar To Kolde, hvor vi har sikret favorable priser til en aften, der skal handle om gensyn og netværk.

Arrangementet er åbent for alle i byggebranchen – så har du en nuværende kollegaven, som stadig sidder ved din side til daglig, så tag dem under armen og styrk jeres bånd uden for kontorets fire vægge.

Vi glæder os til masser af “du ligner fuldstændig dig selv!” og “ih, det er længe siden, jeg har set dig!”-udbrud, godt blandet med røverhistorier og kollegial hygge.

Bliv en del af Orbit Community

Er du forhindret i at deltage i dette arrangement? Fortvivl ej. Vi hos Orbit laver løbende arrangementer for byggebranchen. Hvis du vil være sikker på at blive inviteret til det næste, så skriv dig op i vores Orbit Community.

Orbit Online A/S
Åbogade 25A
8200 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30800982

Kontaktperson

Anders Dyrholm
Client Develop Manager
+45 29878872 and@orbit.online

Send til en kollega

0.079