23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opdag fordelene ved strip/crimp maskinen PP3+ fra MTO

MTO electric a/s tilbyder Strip/Crimp PP3+, en kompakt og effektiv maskine til stripping og crimpning. Den håndterer trådstørrelser fra 0,08 til 1,5 mm² med op til 3000 cyklusser i timen. Maskinen er pladsbesparende, CE-kompatibel og fungerer med Schleuniger PP3-værktøjer. Med en automatisk trigger-sensor sikrer den fejlfri drift og er en ideel løsning til at optimere arbejdsgangen med høj præcision og effektivitet.

Hos MTO electric a/s tilbyder vi Strip/Crimp PP3+ fra KrimpSystems – en innovativ løsning til stripping og crimpning, der sætter nye standarder for præcision og effektivitet i arbejdsgangen. Denne kompakte, pneumatiske maskine er designet til at lette arbejdet med elektriske crimp terminaler og give dig uovertrufne resultater hver gang.

Effektivitet og præcision i én maskine

Strip/Crimp PP3+ er skabt til at levere præcise, gentagne resultater med lynhurtig hastighed. Den kan håndtere trådstørrelser fra 0,08 til 1,5 mm² (AWG 34 – 16) og har en imponerende produktionskapacitet på op til 3000 cyklusser i timen, hvilket gør den ideel til krævende arbejdsgange. Med en strippelængde på op til 12 mm kan du tilpasse den til forskellige arbejdsopgaver, mens det lave støjniveau på under 75 dB sikrer et behageligt arbejdsmiljø.

Maskinen er ikke kun hurtig og præcis, den overholder også alle gældende sikkerhedsstandarder, hvilket gør den CE-kompatibel. Med sine kompakte dimensioner på 250 x 220 x 450 mm og en vægt på blot 16 kg er den perfekt til steder, hvor pladsen er begrænset, uden at gå på kompromis med ydeevnen. Desuden kan den håndtere både side- og bagtilførte terminaler, hvilket gør den yderst alsidig og velegnet til en bred vifte af opgaver i arbejdsgangen.

Strip/Crimp PP3+ udmærker sig ikke kun ved sin kapacitet, men også ved sin fleksibilitet. Den er kompatibel med alle Schleuniger PP3-værktøjer, hvilket betyder, at virksomheder kan integrere den problemfrit i deres eksisterende opsætning uden at skulle investere i nye systemer. Med den indbyggede automatiske trigger-sensor bliver driften problemfri og sikker, hvilket minimerer risikoen for fejl.

Denne maskine er den perfekte løsning til virksomheder, der søger at forbedre deres arbejdsgange og sikre en ensartet høj kvalitet i crimpningerne. Uanset om du arbejder med små elektriske ledninger eller større terminaler, vil Strip/Crimp PP3+ sikre pålidelige resultater og en betydelig forbedring af effektiviteten.

Klar til at optimere din arbejdsgang?

Hvis du ønsker at tage din crimpning og stripping til næste niveau, er Strip/Crimp PP3+ det oplagte valg. Kontakt MTO electric a/s på +4575800310 for at høre mere om, hvordan denne maskine kan integreres i din arbejdsgang. Lad os sammen finde den perfekte løsning til din virksomhed!

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Bent Kristensen
Key Account Manager
+45 40179779 bk@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.078