23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nomineret til Årets Ejerleder 2024

Preben Søndergaard, ejer og direktør hos Door System, er nomineret til Årets Ejerleder 2024 i region Østjylland. Regionsvinderen kåres den 6. november.

Vi er stolte af, at vores direktør Preben Søndergaard er nomineret til Årets Ejerleder 2024.
 
Det var tilbage i 1998, at Preben startede virksomheden ved køkkenbordet i Hasselager, og det er ikke mindst takket være hans viden, entusiasme og beslutsomhed, at Door System i dag har oparbejdet en stærk position inden for dørløsninger af høj kvalitet – og anerkendelsen der følger med denne nominering er så velfortjent.
 
PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, skriver om nomineringen af Preben Søndergaard:
 
”Preben besidder fortsat en meget imponerende og dyb teknisk indsigt for innovation og produktudvikling, og har fingeren på pulsen i dagligdagen. I kombination med virksomhedens dygtige medarbejderstab har Door System formået at sikre en flot vækst, samtidig med at kvaliteten og partnerskabet med kunderne fortsat har førsteprioritet.
 
Netop medarbejderstaben og den specielle Door System-ånd fremhæver Preben som en af årsagerne til den flotte udvikling."
 
Preben var også nomineret til prisen i 2018, uden dog at vinde titlen, og nu er der så en ny chance, når regionsvinderen for region Østjylland kåres den 6. november.
 
Se mere om Door System: https://www.doorsystem.dk

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734

Kontaktperson

Kim Aschenberg
Marketing
+45 40829778 ka@doorsystem.dk

Send til en kollega

0.063