23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå dyre gulvreparationer

Reparation eller udskiftning af altangulve på fx boligblokke kan være omkostningsrige. Vores Epoxy- og PU-belægninger til altaner, svalegange mv. er langtidsholdbare løsninger, som modstår slid og vejrpåvirkninger. Hermed kan ekstra vedligeholdelsesomkostninger undgåes.

Altanbelægning til byggeprojekter
Når det kommer til altaner på større byggerier som kontorbygninger, boligblokke o.lign. er valget af materialer afgørende for både holdbarhed, funktionalitet og æstetik.

Membran til beskyttelse af beton og armering
For at beskytte betonen og armeringen under altanen er en membran afgørende. Membranen forhindrer vandindtrængning og forlænger betonstrukturens levetid. Vores team sørger for, at membranerne er korrekt installeret, hvilket sikrer optimal beskyttelse mod fugtskader.

Epoxy og PU til altaner
Epoxy og polyurethan (PU) er to af de mest populære løsninger til altangulve takket være materialerne langtidsholdbarhed, lave vedligeholdelsesbehov og modstandsdygtighed over for vejrforhold.

Vores team i Neo Coating A/S har mange års erfaring med at levere professionelle løsninger indenfor altanbelægninger, der både beskytter og forlænger levetiden af bygningens struktur.

Læs mere om membraner, fordele ved Epoxy og PU altangulv mv her. 

PU- og Epoxygulve til andre områder
Udover altaner kan epoxy og polyurethan anvendes på en række andre områder, herunder tagterrasser, svalegange, kældergulve og gangarealer.

Pga. materialernes modstandsdygtighed og slidstyrke er PU og epoxy også idéelt til områder med tung trafik som fx industrigulv, lagergulv, værkstedsgulv og lignende. 

Sikkerhed og kvalitet i fokus
Med over 300 års samlet erfaring i gulvbranchen og ISO 45001-certificering fokuserer vi på kvalitet og sikkerhed lige fra materialevalg til udførsel.

Vi er specialister i epoxy-, PU- og designgulve, og  vi er en del af EPI Danmark. Det betyder, at alle vores gulvlæggere er certificerede og at vi bruger EPIs kvalitetsmaterialer.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller book tid i vores 500m2 showroom i Valby.  

Neo Coating A/S
Høffdingsvej 34
2500 Valby
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37657549

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.047