23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Big Red Truck besøger stor blå butik

Værktøjsproducenten Milwaukees store røde værktøjstruck lægger vejen forbi Ahlsells  nyåbnede håndværkerbutik i Vallensbæk - der er blandt de største i Danmark, og som betjener håndværkere fra hele landet.

I sidste uge holdt Ahlsell stor åbningsfest for sin nye, store håndværkerbutik i Vallensbæk. Nu ser den blå butik rødt. Mandag den 30. september fra kl. 10-14 kommer Milwaukees ”Big Red Truck” nemlig forbi Ahsell-butikken med lasten fuld af værktøj og maskiner, produktdemonstrationer, gode tilbud og konkurrencer.

Lige på vejen

Peter von der Hude, salgsdirektør med ansvar for Ahlsell Danmarks butikker, glæder sig over, at Milwaukee har valgt at lægge vejen forbi Vallensbæk.

Det er ”lige på vejen” for håndværkere, ikke bare fra Vestegnen, men fra hele landet, pointerer han og siger:

”Big Red Truck er en branchebegivenhed for alle professionelle håndværkere, uanset hvor de kommer fra. Vores butik i Vallensbæk er placeret, så den tiltrækker håndværkere fra mange steder i landet. De kommer fra nær og fjern for at arbejde på opgaver i hovedstadsområdet”.

Klar til næste store rykind

Med sine mere end 15.000 varenumre indenfor VVS, værktøj, vand og afløb, teknik, befæstelse, sikring, stål, værnemidler og køleteknik er Ahlsells nyåbnede butik i Vallensbæk blandt landets største håndværkerbutikker. Tiltrækningskraften er tilsvarende stor. Der var mere end 750 kunder fra håndværkerbranchen med til butikkens åbningsfest den 19. september. Nu er butikken klar til endnu et stort rykind, når den røde værktøjstruck ruller ind på Jydekrogen 2 i Vallensbæk mandag den 30. september kl. 10-14. 

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811

Kontaktperson

LMB
Line Møller Blankholm
Kommunikationschef
+45 +4525292746 lbl@ahlsell.dk

Send til en kollega

0.031