23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv klogere på makulering af træ

Der er mange fordele ved at makulere spildtræ, affaldstræ og lignende

For rigtig mange virksomheder, er det netop nu mere aktuelt end nogensinde at tænke over optimal udnyttelse af materialer. Dels er der et politisk men også et samfundsmæssigt forventningspres på, at virksomheder gør mere for den grønne omstilling.

Det er her vores løsninger til makulering og komprimering kommer ind i billedet. Ved at omdanne spild fra produktionen til nye salgbare produkter, kan man ikke alene øge omsætningen, men også bidrage til grøn omstilling.

Hvad kan makuleres?
✅ Overskudstræ fra snedkerier.
✅ Overskudstræ fra savværker.
✅ Overskudstræ fra møbelfabrikker.
+ en masse andre.

Hvad skulle formålet være?
✅ Spar penge på håndtering af spildtræet. 
Granuleret/komprimeret materiale optager langt mindre plads. og der kan derfor spares mange penge på transportomkostninger. 

✅ Volumenreduktion.
Granuleret materiale fylder ca. 1/10 af oprindelig volumen.

Sikrere arbejdsmiljø. 
Affald / spildtræ som står stablet eller ligger og flyder på værkstedet er potentielt farligt for de ansatte.

Produktion af nye produkter.
Det makulerede træ kan presses til fyringsbriketter/piller og derfor øge omsætningen i virksomheden. Derudover kan man nemt sælge træflis eller bruge det til egen varmeproduktion.

Hvordan?
De fleste af vores maskiner kan placeres i eksisterende produktionsfaciliteter og kræver ingen (dyre) eksterne installationer. F.eks. kan vores komprimatorer kobles direkte på den eksisterende spånsugeløsning og derved presse materialet i takt med at det tilføres. Mange vælger at placere granulatoren direkte på værkstedet, så man nemt og hurtigt kan fylde den med f.eks.  en vippecontainer. Da vores makulatorer er med langsomtgående rotor,  er disse sikre at betjene og har et lavt støj/støv niveau. 

Hvordan kommer man i gang?
Kontakt os og for fortæl om  dine planer. Vi skal vide hvilket materiale som skal behandles og hvilken mængde (Pr. dag/uge/måned) ect. 

Beskriv materialet med et par ord og billeder. Derudover skal vi vide hvor fint/groft materialet ønskes makuleret og om det skal komprimeres efterfølgende. Vi aflægger jer gerne besøg, men billeder og måltegning over det sted hvor udstyret skal placeres er vigtigt.

Kontakt RASMUS Technology allerede nu.

Vi har mere end 15 års erfaring i maskiner til recycling.

Vi har kunder inden for følgende sektorer:
☑ Træ.
☑ Plast.
☑ Komposit.
☑ Metal.
☑ Biomasse.
☑ Pap.
☑ Papir.
☑ Karton.
☑ Elektronik.
☑ Destruktion ad datamedier.

Se også 'Flishugger til snedkerværkstedet'

Service.
Vi tilbyder landsdækkende installation og service. Vi har fabriksuddannet personale til at tage sig af løbende servicering. Derudover kan mange af vores maskiner kobles til internettet. Det betyder at fabrikken hurtigt kan få adgang til maskinen og fejlrette/fejlsøge, hvis situationen skulle opstå.

 ✅ Leasing.

OBS. I samarbejde med Würth Leasing A/S tilbyder vi konkurrencedygtig leasing som er skræddersyes til din virksomheds økonomi. Bliv godkendt på få timer!

Vi er importør af følgende brands:

GROSS · HERBOLD · ERDWICH · INTIMUS · ROBUST.

RASMUS Technology
www.rasmustechnology.dk
Besøg os på Facebook
Besøg os på Youtube
Køb i vores webshop

 

RASMUS Technology
Torebyvej 60
4891 Toreby L
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34840733

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048