23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Limtræskonstruktion skaber nye rammer for Balsmoseskolen i Smørum

Profile A/S leverer limtræskonstruktionen til Balsmoseskolens nye multihus. Et rigtig godt samarbejde mellem alle parter har betydet, at projektet er gennemført efter planen og leveret til aftalt tid.

Moderniseringen af Balsmoseskolen er godt i gang som en del af Egedal Kommunes omfattende skolefornyelsesindsats. Skolen får et nyt multihus, der inkluderer en multisal, moderne klasseværelser og SFO-faciliteter. Multihuset bliver et fleksibelt samlingspunkt, der både vil blive brugt af skolen og lokale foreninger. Samtidig bliver skolens eksisterende bygninger renoveret med nye facader og forbedrede faciliteter for både elever og personale. Projektet er et vigtigt skridt i kommunens mål om at skabe optimale rammer for fremtidens skoleliv.

Til opførelsen af det nye multihus har man valgt en bærende limtræskonstruktion. Limtræ er ideelt til store konstruktioner som haller, sportsfaciliteter og skoler, da det kan spænde over store afstande uden behov for mellemunderstøtninger. Dette giver mulighed for at skabe åbne, lyse rum med et naturligt og æstetisk udtryk. Samtidig bidrager limtræet til et sundt indeklima og til reducering af bygningens samlede CO2-aftryk.

Profile A/S har, i samarbejde med hovedentreprenør Juul & Nielsen og via Bygma København, leveret limtræskonstruktionen til Balsmoseskolens nye multihus. Projektet er gennemført efter planen og leveret til aftalt tid. Vi takker for det gode samarbejde med alle involverede parter, herunder underentreprenør Brdr. Gimm ApS, som har bidraget med deres særlige ekspertise inden for trækonstruktioner.

Se flere limtræsreferencer
Læs mere om limtræskonstruktioner 

Profile A/S
Skånevej 2
6230 Rødekro
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24212394

Kontaktperson

Frank M. Nielsen
Projektchef Trækonstruktioner
+45 40165683 fni@profile.dk

Send til en kollega

0.047