23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAN-doors er udstiller på Chillventa i Nürnberg d. 8.-10. oktober

Hvert andet år løber Chillventa af stablen i Nürnberg, og igen i år kan man finde DAN-doors på listen over udstillere. Chillventa er verdens førende messe inden for køleteknologi, og det er med nogle af sine løsninger til frostrum, at DAN-doors indtager sin stand i hal 9, når Chillventa åbner dørene fra d. 8.-10. oktober.

Mærk, prøv og test

Trods mange røster om, at udstillinger ville blive udfaset på grund af de mange digitale muligheder, er der stadig godt gang i messerne i både Danmark og resten af verden.

Når messekonceptet ikke er blevet gjort helt overflødigt, skyldes det nok, at formatet giver nogle unikke muligheder for at nærstudere forskellige løsninger på nært hold. For en produktionsvirksomhed som DAN-doors, bliver det muligt at præsentere bestemte produkter og give de besøgende mulighed for at se, hvor DAN-doors’ løsninger til frostrum skiller sig ud fra andre leverandørers tilbud.

Salgschef i DAN-doors, Per Pedersen, er ikke i tvivl om, at deltagelsen på Chillventa giver nogle unikke muligheder for at få en fod ind på nye markeder, fordi potentielle nye kunder kan mærke, prøve og teste produktet: ”Når vi står på standen, mærker vi en kæmpe interesse for vores løsninger. Folk kommer for at høre mere om de tekniske detaljer, og de kan ved selvsyn se, hvad en port med 80 eller 100 mm isolering består af. De kan åbne og lukke porten og fornemme, hvad det vil betyde i deres frostrum at nøjes med en enkelt port per åbning, men til gengæld en port, som er lynhurtig, virkelig godt isoleret og ekstremt driftssikker. Det sidste betyder også, at der er absolut minimale udgifter til service og reparationer, og det kan vi se, er en kæmpe gamechanger”, siger han.

DAN-doors har den sidste tid været godt i gang med forberedelserne, og de ser frem til tre dage med netværk med besøgende fra hele verden: ”Vi ved, der er kunder fra Sydamerika, Mellemøsten, Norden og resten af Europa, som har planlagt at kigge forbi, og vi glæder os meget til at bygge videre på vores relationer med gode mennesker fra hele verden,” smiler salgschefen.

Afslutningsvis inviterer DAN-doors eventuelle interesserede til at henvende sig, hvis de skulle være interesseret i en billet til messen. En kort besked til dan@dan-doors.dk kan udløse en billet, hvis man ikke allerede har planlagt sin tur.

Om Chillventa:

Hvor: Messezentrum 1, 90471 Nürnberg, Tyskland | Hal 9, stand 227
Hvornår: 8.-10. oktober 2024 kl. 9-18

Chillventa er verdens førende messe for køleteknologi. Messen samler alle nøgleaktører på ét sted, hvilket giver et godt overblik over markedet og hvad der sker på udviklingssiden.

Med 69 % internationale udstillere og 58 % internationale besøgende samler Chillventa eksperter fra hele verden og skaber en unik platform for netværk mellem specialister fra hele verden. DAN-doors er én af dem.

 

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.078