23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automatiseringskonference med store profiler

Virkplan er blevet partner på automatiseringskonferencen 2025 og kan tilbyde deltagerne helt unik viden fra over 40 sessioner med internationale og danske professorer, forskere og eksperter i automatisering.

Udløber
20. september 2034

Lars Jul Jakobsen er idémanden bag konferencen, som første gang blev afholdt i offentligt regi i 2024. Det blev en stor succes med 275 deltagere, og derfor er der planlagt en ny konference den 3-4. februar 2025 som favner både offentlige og private virksomheder. Virkplan er blevet partner i konferencen og står for at facilitere den. Konferencen har udelukkende fokus på vidensdeling og tilbyder ikke stande til virksomheder.
 
Over 40 sessioner fyldt med viden
 
Lars Jul Jakobsen fortæller: ”Vi ser generelt et stort behov for mere viden om automatisering, og derfor har vi valgt at konferencen i år skal favne både de private og offentlige virksomheder. Vidensniveauet på området er præget af store lokale forskelle, så der er meget at hente for organisationerne ved at få læring på tværs.”
 
De bedste oplægsholdere fra Danmark og Keynote er fløjet ind fra Madrid og MIT Sloan BSS, og de giver deres take på automatisering herunder alle de nye trends, der bliver til virkelighed lige om lidt. Der er et maksimalt deltagerantal på 400, og der er rift om pladserne inden deadline udløber 31. oktober 2024. Læs mere her.
 
Ny viden og kæmpe besparelsespotentiale
 
Automatisering ofte kaldet ”RPA” handler om at digitalisere manuelle arbejdsprocesser og skabe merværdi. Softwarerobotter og automatiseringer sætter strøm til, og det gælder alt fra at læse mails, hente information på Google, hente data fra forskellige systemer og udføre opgaven. Der er et kæmpe effektiviseringspotentiale, særligt inden for administration for både private og offentlige virksomheder.
 
Konferencen byder på helt ny viden om blandt andet ”Agent Automation”, som snart rammer Danmark massivt. Her kan AI agenter, som reelt er robotter, kontaktes, og du kan drøfte ting med agenten og bede agenten mundtligt om at udføre en opgave for dig, som f.eks. programmering. Agent Automation forventes at revolutionere markedet på rigtig mange måder og give helt nye muligheder for automatisering og effektivisering.
 
Konference for alle – opdelt i 4 spor
 
Konferencen er opbygget i 4 spor, hvor deltagerne frit kan bevæge sig imellem. Sporene er: 
 
1.     Teknikere med indsigt i automatisering og RPA
2.     Procesfaglige eksperter med indsigt i automatisering
3.     Ledere der ønsker adoption af automatisering
4.     Ledere med erfaring i digital transformation
 
Vi ønsker dermed at favne alle de personer, der arbejder med automatisering eller har interesse i det. Som noget helt unikt får deltagerne også mulighed for at møde foredragsholdere ved daglige ”Meet the speaker” sessions.
 
Læs mere på: www.conferencemanager.dk/automatiseringskonference2025/conference


 

Virkplan ApS
Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38513583

Kontaktperson

PJJ
Peter Jul Jakobsen
Medejer & Direktør
peter@virkplan.dk

Send til en kollega

0.047