23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED: Vis virksomhedslogoer på Scantrons SAGA IP-dørstation med touchskærm

Få en innovativ og moderne dørtelefoniløsning til din erhvervsejendom. Nu kan virksomhedslogoer vises direkte på Scantrons 8" touch-dørstation, SAGA, hvilket giver medarbejdere mulighed for at håndtere dørtelefoni og åbne døre direkte fra deres smartphone gennem Scantron MultiApp® Pro.

Scantrons SAGA dørstation med integreret videokamera og 8” touchskærm tilbydes i en business udgave med unikke funktioner til erhvervsejendomme. Skærmen kan bl.a. vise logoer, afdelinger og individuelle medarbejdere i virksomheden. De forskellige niveauer i menuen skræddersyes til den enkelte virksomhed, kontorfællesskabet eller institutionen. Derudover kan dørstationens front designes til bygningens indgangsparti og arkitektur. Vælg mellem en frembygget eller planforsænket løsning i f.eks. rustfrit stål, messing, sort eloxeret aluminium eller i en RAL-farve.

Ringer op til afdelinger eller medarbejdere

SAGA dørstationen til erhverv kan tilpasses en hvilken som helst ejendom med et skræddersyet indhold og layout. Startskærmen tilpasses efter antallet af virksomhedslogoer i enten 1- eller 2-kolonners visning, hvor 2-kolonner er at foretrække i større kontorfællesskaber med mange virksomheder. Virksomhederne kan inddele deres medarbejdere efter afdelinger, så de besøgende har let ved at finde medarbejderen på skærmen. Ved tryk på en virksomhed vises virksomhedens afdelinger, hvorefter de pågældende medarbejdere listes på skærmen. Opkald kan også ske til hele afdelinger f.eks. hvis man har en reception.

Hvis besøgende ikke kan finde den pågældende medarbejder i dørstationen, er det nemt at søge blandt alle medarbejdere i den integrerede søgefunktion i dørstationens menu. De besøgende kan derfor altid ringe op til den ønskede medarbejder.

Besvar opkald på din smartphone eller arbejdscomputer

Opkald på SAGA dørstationen foretages via en netværksforbindelse til MultiApp® Pro på medarbejderens smartphone. Ved opkald kan medarbejderen se og tale med den besøgende inden døren åbnes. Den app-baserede løsning er smart i den travle hverdag, hvor døren kan åbnes i appen, selv når medarbejderen arbejder hjemmefra eller er på farten. Det giver en fleksibel hverdag og de andre medarbejdere oplever færre forstyrrelser fra dørstationen. 

MultiApp Pro er designet specifikt til erhverv med smarte funktioner, der gør det nemt for medarbejderen at balancere mellem arbejds- og privatliv. Med funktioner som ’arbejdstider’ og ’forstyr-ikke’, undgår medarbejderen at blive forstyrret udenfor arbejdstid eller under et møde.

Hvis virksomheden bruger et telefonsystem f.eks. via PC, kan opkald fra SAGA dørstationen også besvares via et audio-opkald. Døren kan derefter åbnes via PC’en eller opkaldet kan viderestilles til den rette medarbejder i virksomheden. Det er især praktisk i receptioner, hvor flere medarbejdere benytter den samme PC i løbet af arbejdsugen.

Plug-and-play: Scantron forprogrammering

De forskellige niveauer og det ønskede design på SAGA dørstationen opsættes af Scantron, så dørstationen er klar til idriftsættelse ved modtagelse. Det betyder, at dørstationen automatisk genkendes i systemet og er klar-til-brug når den tilsluttes netværksforbindelsen. Det er en fordel at benytte Scantron SIM og 4G/LTE-router til en nem internetopkobling, som leveres fuldt konfigureret med de nødvendige indstillinger.

Få en komplet løsning til erhverv

SAGA har mulighed for at integrere en adgangskontrollæser, så medarbejdere selv kan få adgang til erhvervsejendommen med en adgangsbrik eller smartphone. Dørstationen kan dermed let indgå som en del af Scantrons komplette erhvervsløsning, der omfatter dørtelefoni, adgangskontrol, elevatorstyring, parkeringsstyring, info- og bookingskærme og meget mere.

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374

Send til en kollega

0.047