23948sdkhjf
Del siden
Annonce

De ergonomiske armeringsklippere fra Proyecsa

Når det kommer til klipning af armeringsjern, stål og betonjern, er præcision, hastighed og brugervenlighed afgørende. Men særligt vigtig er også en god og ergonomisk arbejdsstilling til de mange daglige klip, som medarbejdere på byggepladserne skal håndtere.

Proyecsa tilbyder effektive løsninger med flere størrelse og varianter af deres pneumatiske Rapid Cut armeringsklippere. Der findes størrelser, der kan klare henholdsvis 6mm, 8mm, 10mm, 12mm og 16mm, og modellerne kommer i både kort, lange og ekstra lange varianter.

Modeller er designet med brugeren i tankerne. De korte versioner af klipperne er ideelle til fremadrettet klipning, mens de længere versioner er velegnede til nedadrettet klipning, hvilket hjælper med at opretholde en korrekt ergonomisk kropsstilling under arbejdet. Denne fleksibilitet gør det muligt at vælge den mest komfortable og effektive arbejdsstilling.

Proyecsa armeringsklipperne sikre, med lufttryk, et hurtigt, samt præcist resultat, samtidig med at de er nemme at betjene. Uanset om der arbejdes med små eller større dimensioner af stål.

Find hele udvalget af Rapid Cut armeringsklipperne fra Proyecsa hos Watter ApS her:
PROYECSA ARMERINGSKLIPPERE

For nærmere information og rådgivning kan WATTER ApS kontaktes på:

T: +45 70 26 16 00

E: kundeservice@watter.dk

www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062